Огляд гри Avatar: Frontiers of Pandora

Огляд гри Avatar: Frontiers of Pandora

«Аватар: Межі Пандори» може бути цікавою для шанувальників серії фільмів «Аватар», але вона має низку проблем, які не дозволяють їй стати повноцінною назвою. Це остання гра Ubisoft з відкритим світом від розробника Massive Entertainment, яка розповідає окрему історію, що відбувається на місяці Пандори, і виглядає дуже схожою на перші два фільми про Аватар. Якщо ми подивимося на досвід Ubisoft за останні кілька років, то помітимо, що в сюжетно-орієнтованих іграх цієї компанії, від однієї версії до наступної, вона використовувала ту саму успішну формулу в усіх роботах і лише форму та зображення ця гра змінилася.

На мою думку, це основна причина провалу нових ігор Ubisoft, яка використовує стереотипи попередніх ігор у своїх нових іграх. Ця проблема також існує з грою Avatar: Frontiers of Pandora, і її величезна схожість із серією ігор Far Cry незаперечна. Насправді ця гра є продуктом, який міг би забезпечити чудовий досвід, але Ubisoft не звернула на неї уваги, як очікувалося.

Історія гри розгортається десь між першою та другою версіями фільму «Аватар», і ви граєте роль На’ві, якого викрала людська військова компанія під назвою RDA для досягнення цілей цієї компанії. Але все йде не так, як вам потрібно, і ви втікаєте від компанії та відновлюєте зв’язок зі своєю втраченою спадщиною, дізнаєтеся, що насправді означає бути На’ві, і приєднуєтеся до інших племен, щоб захистити Пандору від RDA.

З точки зору сюжету, «Аватар: кордони Пандори» має дуже повільний і нудний наратив до першої половини. Але в другій половині ситуація трохи краща і розповідь набуває належного темпу. Однак через слабку оповідь у першій половині оповідання аудиторія не залучена так, як хотілося б. Інша проблема полягає в тому, що кінець історії цілком передбачуваний і ви можете вгадати кінець з самого початку гри. На щастя, характеристики персонажів знаходяться на хорошому рівні, і головний герой отримує більше інформації про своє минуле в міру проходження гри.

Якщо ви великий фанат Far Cry або вам подобається основний цикл гри відкритого світу Ubisoft, ви обов’язково знайдете ігровий процес Avatar: Frontiers of Pandora захоплюючим і дуже веселим. За своєю суттю ігровий процес Frontiers of Pandora дуже схожий на серію Far Cry, особливо Far Cry: Primal, але може бути дуже різним і цікавим у певному сенсі. Під час гри можна використовувати холодну зброю, таку як стріли, луки та списи, але також враховується вміння користуватися вогнепальною зброєю. На початку гри ви повинні створити свого власного персоналізованого персонажа та персоналізувати його за допомогою кількох параметрів, наданих у грі. Перша проблема геймплея є саме тут, окрім того факту, що кількість параметрів персоналізації в різних розділах невелика та не має необхідної різноманітності, доступні параметри також не застосовують певні зміни до вашого персонажа, як це повинно бути.

Але найкращою частиною гри можна вважати бойову систему Frontiers of Pandora. Ви оснащені гарячою та холодною зброєю, наприклад трьома видами луків, автоматами, дробовиками, списами та іншими предметами, і таким чином ви можете битися з ворогами. Кожна з цих видів зброї має різну бойову структуру, і вам слід звернути увагу на використання їх у потрібний час.

Різні рівні гри перенесуть вас у різні частини її величезної карти, і, просуваючись, ви також отримаєте нові здібності, наприклад літати за допомогою істоти на ім’я ікран (істота, схожа на дракона, яка дуже допоможе вам під час гра ) окрім основних кроків, майже всі додаткові дії в серії Far Cry включені в цю гру в різних формах. У грі також є дерево навичок, яке зовсім небагате. За допомогою цього дерева навичок ви можете вдосконалювати свого персонажа в обороні, нападі або навіть літати з екраном. Загалом, бойова система гри має свою принадність навіть під час використання екрану та під час польоту. У цій грі все трохи спокійно та безпечно з точки зору ігрового процесу, але це одна з найкращих речей, які ми переглядали цього року.

Що стосується технічних аспектів і продуктивності гри на консолі Xbox, то можна сказати, що її оптимізація виглядає фантастично. Гра працює дуже плавно і немає жодних падінь кадрів. Я легко запустив гру з частотою кадрів 60 у режимі якості, і за цей час я зіткнувся з деякими незначними проблемами, які, звичайно, поширені сьогодні. Візуально, хоча це гра середнього покоління, вона має задовільні візуальні ефекти, і однією з її головних переваг є чудовий і барвистий дизайн ігрового світу, який виконано найкращим чином.

Освітлення та увага до деталей навколишнього середовища призвели до створення приголомшливого середовища, спостерігати за яким справді приємно. Ігрове середовище дуже гарне, але воно не динамічне, це правда, що ми маємо справу з різними істотами та тваринами в середовищі, і іноді ми бачимо дощ, але це не можна вважати динамічним. Музика гри також досить приваблива і слухабельна, і вона передає свій настрій глядачам. Звукові ефекти також добре розроблені, а звуки вибухів, пострілів, блискавки тощо ефективні для покращення ігрового процесу та враження від глядачів.

Нарешті, Avatar: Frontiers of Pandora не може розважити всю аудиторію пригодницьких ігор, і це саме та назва, яку очікували шанувальники Far Cry: Primal. Нова гра з відкритим світом від Ubisoft, яка має ті самі недоліки та позитиви, що й завжди, сповнена основних і побічних дій, а також різноманітних позитивів, але позбавлена ​​креативності. У цій грі справді немає нічого такого, чого ви раніше не бачили від цього розробника, і все ж вона може стати надійним вибором для затятих шанувальників фільмів про Аватара.

8.5
7.5
6.5
7

Avatar: Frontiers of Pandora, як остання гра компанії Ubisoft, не вважається важливою розробкою та кроком вперед і використовує ту саму шаблонну формулу інших ігор з відкритим світом цієї компанії, таких як серія Far Cry, яка раз у раз, сценічний дизайн і Ми бачили його історію, і його повторення не можна ігнорувати. Однак бойова система та дизайн ігрового середовища були зроблені найкращим чином, і завдяки належній оптимізації та прийнятній технічній продуктивності це принесло хороші враження фанатам.

7.4