Огляд гри Endling Extinction is Forever

Огляд гри Endling Extinction is Forever

У деяких пригодницьких іграх тварини обираються як головні герої історії, і використання цієї ідеї у відеоіграх збільшилося за останні кілька років, і, звичайно, назви, опубліковані в такому стилі, були добре сприйняті фанатами. є Гра Endling – Extinction is Forever — одна з таких ігор, яка пропонує глядачам захоплюючу та незабутню подорож. Ви граєте роль лисиці, яка повинна підтримувати і захищати своїх дітей в апокаліптичному світі. Чи вдасться мамі-лисиці зберегти своїх маленьких дитинчат живими? Це повністю залежить від вас і те, що ви робите, ви можете визначити долю його життя.

Endling – Extinction is Forever поєднує прекрасну механіку, візуальні ефекти та звуки, щоб запропонувати абсолютно новий та унікальний досвід. Ця гра занурює вас у антиутопічне середовище, повне подій, які перевіряють бажання жити. Головний герой історії — лисиця-мати, яку гра ставить у сміливі ситуації, які викликають відчуття розчарування кожного дня, коли гравцеві вдається керувати своїм життям і дитинчатами. Однак іноді ви винагороджуєтеся щасливими моментами, які приносять відчуття надії. Ця гра малює потужну алегорію того, яким має стати наш світ, і показує безсилля, яке ми, люди, маємо через те, що не звикли постійно ставити труднощі та розчарування на шляху інших, що зрештою закінчується серією справді карколомних подій.

Ця гра дійсно показує вам, що відбувається з дикими тваринами, коли люди проникають у навколишнє середовище та руйнують ваше середовище існування. У цій ситуації їм доводиться їсти сміття замість їжі та м’яса і спостерігати за тим, як знищується їхнє середовище існування, і в той же час потрібно триматися подалі від браконьєрів. Ця гра дивовижна в усіх аспектах, і в кінці її історії вона має емоційний кінець, який точно зворушить вас. На початку гри та після відтворення емоційного епізоду ваша мати-лисиця народить чотирьох дитинчат, кожного з яких ви можете персоналізувати різними візерунками та кольорами та надати їм особливої ​​ідентичності. Але через деякий час одну з ваших немовлят забирають мисливці за людьми, і з цього моменту ви переходите до основної частини ігрового процесу.

Час, необхідний для завершення сюжетної частини, становить близько 9 годин, протягом яких історія добре доноситься до гравця, незважаючи на те, що слова не вимовляються. Навіть тло гри передає дивовижну історію, яка просувається, красиво та художньо оформлена. Навколишнє середовище, в якому розгортається історія гри, було повністю знищено людьми, фактично вони забруднили та експлуатували найцінніші та найцінніші ресурси природного середовища. Ви повинні досліджувати різні тривимірні зони гри збоку, шукати їжу та притулок для своїх дитинчат і допомагати їм вижити. Ви повинні навчити їх і врятувати від небезпек, які їм загрожують.

Геймплей Endling Extinction is Forever структурно належить до жанру виживання, де єдиний спосіб вижити для головних героїв історії — це мирно співіснувати зі своїм середовищем існування та навколишнім середовищем, і їм доводиться займатися такими речами, як полювання на дрібніших тварин або копання. сміття, щоб знайти їжу. Але цикл руйнування навколишнього середовища супроводжує лисиць у кожному русі, і виживати з кожним днем ​​стає все важче. Під час гри ви завжди повинні знайти баланс між погонею за викраденою дитиною та збереженням життя собі та іншим немовлятам. Візуальний дизайн гри було зроблено найкрасивішим способом із простим зовнішнім виглядом і забарвленням. Усі звукові доріжки гри чудові, вони переносять вас безпосередньо в ігровий процес та історію гри.

9
8.5
9
9

Ця гра розповідає просту, але дуже сумну та емоційну історію, яка завдяки простій структурі ігрового процесу та повністю заснованому на зображеннях сюжету демонструє деякі з найбільш пам’ятних епізодів відеоігор за останні роки та надає гравцям колекцію Це стосується емоційних поняття, з якими також мають справу в реальному житті. Геймплей не складний, і ви легко можете його освоїти, але з точки зору сюжетного змісту він кидає виклик вашому терпінню та реакції на різні невдачі. Я рекомендую цю гру, навіть якщо ви граєте в неї знову і знову.

8.9