Огляд гри Food Truck Simulator

Огляд гри Food Truck Simulator

Зазвичай ігри жанру симулятори користуються великим успіхом після випуску та приваблюють багатьох гравців за короткий проміжок часу, особливо симулятори водіння з усіма видами транспортних засобів із надзвичайно захоплюючим ігровим процесом. Food Truck Simulator — одна з останніх ігор, випущених у жанрі симуляції транспортних засобів, яка, на відміну від інших ігор того ж жанру, не виявилася успішною та отримала середні оцінки та відгуки від геймерів і критиків. Залишайтеся з нами, щоб прочитати повний огляд цієї гри на сайті Gaming Natsiya.

Гра Food Truck Simulator, як випливає з її назви, симулює фуд-трак, ігровий процес якого заснований на приготуванні їжі та її доставці клієнтам. Як відомо, в іграх жанру симуляторів ви не слідуєте певній сюжетній лінії, і це також стосується цієї гри. Таким чином, батько головного героя гри володіє вантажівкою з продовольчими товарами, яка є дуже старою і вважається спадщиною сім’ї, і кілька років не використовується в гаражі. Після нещасного випадку його батько гине, а вантажівка з продуктами передається головному герою. Тепер вам доведеться прожити своє життя, використовуючи цю вантажівку, і покривати витрати, готуючи та продаючи їжу.

Розробкою гри займається розважальна студія DRAGO, яка включила в свій портфель Gas Station Simulator. У процесі створення Food Truck Simulator ця студія намагалася створити світ і ігровий процес, подібний до Gas Station Simulator, але я повинен сказати, що їй це не вдалося, і в результаті вона надала аудиторії слабку назву в жанр симуляції. Існують інші ігри з темою приготування їжі, такі як Overcooked або навіть Cooking Simulator, які були дуже успішними у сфері моделювання приготування їжі, але Food Truck Simulator розчаровує нас, незважаючи на багато проблем у різних частинах, особливо в графічній частині. нічого сказати. Давайте спочатку подивимося на гру:

У розділі вступу персонаж на ім’я Керол веде вас у різних сферах за допомогою своїх власних пояснень. Зазвичай у іграх-симуляторах вам потрібно виконувати завдання керування, що є важливим принципом ігрового процесу, але в Food Truck Simulator це питання не є однозначним, і вам потрібно виконувати завдання вручну, наприклад приготування їжі. , закупівля сировини належить до важливих і відносно делікатних завдань, які прокладають вам шлях до майбутнього успіху. Одним із ваших важливих завдань у грі є приготування їжі, що вважається однією з сильних сторін і однією з цікавих частин ігрового процесу.

Одним зі слабких місць гри є водіння вантажівки, за допомогою якої ви можете їздити в різні райони, готувати і продавати їжу в тих місцях. Водійська частина також має багато проблем, які з часом можуть виправитися з випуском оновлень. Ви також можете покращити свою вантажівку та налаштувати її за допомогою різних дизайнів і кольорів, щоб залучити більше клієнтів.

Food Truck Simulator може бути не тим, що шукають шанувальники жанру симуляторів. Маючи трохи більше часу, розробники могли б створити гру, яка виділялася. Гра в її поточному вигляді має багато проблем, багато з яких ще не виправлено. З деякими налаштуваннями гра може стати однією з найбільш очікуваних ігор у жанрі симуляторів.

6.5
7
6.5