Огляд гри From Space

Огляд гри From Space

З першого моменту, коли я зайшов у гру From Space, вона одразу привернула мою увагу. Щойно я почав грати, я був вражений тим, наскільки неймовірною гра виглядала, а світлові ефекти були такими красивими та заворожуючими. Можна сказати, що після закінчення катсцени і початку гри я відразу був приголомшений. From Space — це багатокористувацький шутер із подвійними палицями, в який зазвичай грають чотири гравці, і хоча можна грати й поодинці, запрошення друзів на допомогу приносить справді невимовне задоволення. Насправді це насичена діями гра з сильним акцентом на командній роботі, тому соло може бути складним.

Зміст сюжету «З космосу» не здається слабким, але, можливо, спосіб його розповіді трохи далекий від очікуваного. Історія починається з того, що деякі «загарбники», яких називають рожевими монстрами, вторгаються на вулиці та в різні райони та наражають наших людей на серйозну небезпеку. Тепер ваше завдання – вижити і вдосконалити свої індивідуальні навички. Ви граєте роль кількох навчених спецназів і використовуєте потужну зброю, щоб консультуватися та знищувати цих «рожевих монстрів».

Гра дійсно чудова з точки зору візуальних ефектів, композиції музики, геймплея та дизайну рівнів. Моя головна скарга, яку також можна розглядати як позитив — залежно від того, як ви на це дивитесь — полягає в тому, що гра була надто короткою та не мала ендшпільного вмісту. Я хотів інвестувати в це десятки, а то й сотні годин. Хоча деякі чудові речі поставляються в маленьких упаковках, не кожна гра має бути довгою.

Геймплей оснащений різними типами професійних персонажів, включаючи наступальних, захисних, практичних, усі з яких мають різні класи. Вони не тільки володіють різноманітними та унікальними навичками, але й оснащені різноманітною потужною ексклюзивною зброєю. На щастя, існує велика різноманітність зброї, яка не дозволяє ігровому процесу набриднути.

Закінчивши його, я зрозумів, що він запам’ятався. Чого я не можу сказати про багато ігор, у які я грав останнім часом. Іноді доводиться грати у таку кількість ігор, особливо наприкінці року, що якщо ви вже зіграли в коротку гру, ви хочете зробити її чудовою та незабутньою. У цьому випадку так і було. From Space схожа на такі ігри, як Cris Tales, Nobody Saves the World і Trek to Yomi, у які я грав досі. Проте досвід був настільки приємним, що я не хотів, щоб він закінчувався. Хоча мені не вдалося грати в кооперативну гру з іншим другом, що зробило б її приємнішою, я планую знову зіграти в неї з друзями.

Основний геймплей гри відмінний, плавний, точний, чуйний, звуки та візуально приголомшливі. Незважаючи на розмір зброї в руці, кожною з них весело грати. Коли ви це зробите, усі інші персонажі вашого класу приєднаються до вас. Є можливість відносити предмети до інших класів. І контролер, і клавіатура, і миша добре підходять для гри. Ви можете змінювати класи на станціях, розкиданих по всьому ігровому світу, що, очевидно, корисно, коли граєте з друзями. Клас «підтримки» може бути кращим вибором для вас, щоб перейти до важкого бою під час гри з друзями.

У From Space ви не знайдете випадкових характеристик зброї, як у Diablo. У цьому сенсі ця гра більш казуальна. З огляду на це, я б хотів, щоб у грі був ендшпільний вміст, подібний до Diablo, і складніша випадкова статистика для різноманітних випадінь зброї. У результаті відкривати скриню чи виконувати побічну місію також менш захоплююче, оскільки нагороди, які ви отримуєте натомість, часто не приносять задоволення.

Проте вибір корисних предметів великий. Це також та гра, де ви хочете уникнути навіть найменшого удару. Кожен удар завдає значної шкоди, і ви повинні адаптуватися, постійно змінюючи позицію, кидаючись і постійно стежачи за полем бою. У міру просування будуть з’являтися нові вороги. Вороги також можуть набувати більш могутньої форми, що робить їх набагато важчими для знищення.

Графічно гра краща, ніж я очікував. Візуальні ефекти дуже гарні, ефекти відтворюються чудово, і в цілому візуальні ефекти задовольняють. Саундтрек також вибуховий і добре відповідає темі гри. Як висновок, гра From Space може здивувати гравців у багатьох відношеннях, але оплата, оптимізація та вирішення проблем онлайн на основі деталей безпосередньо впливають на ігровий досвід.

8.5
8
7.5
7

Загалом «З космосу» — чудовий науково-фантастичний шутер «зверху вниз», який, незважаючи на коротку гру, пропонує одні з найкращих елементів ігрового процесу. У ньому можуть бути різні проблеми, але я вважаю, що вони обмежені, і оскільки основний геймплей такий бездоганний і захоплюючий, я сподіваюся, що оновлення включатиме вміст кінцевої гри, щоб я міг інвестувати в нього незліченні години.

7.8