Огляд гри Harmony’s Odyssey

Огляд гри Harmony’s Odyssey

Зазвичай ігри, випущені у змішаних жанрах, або дуже цікаві, або дуже невдалі. Стосовно сьогоднішньої гри, яка була випущена під назвою Harmony’s Odyssey, слід сказати, що цей процес комбінування жанрів також був зроблений у цій грі, але є багато моментів, які ви повинні знати, перш ніж купувати цю гру. Тому сьогодні ми до послуг вас, геймерів і наших дорогих друзів, оглядаючи цю гру на сайті GamingNationia. Залишайся з нами.
Гру Harmony’s Odyssey можна вважати змішаною грою в різних жанрах, але варто сказати, що оригінальний жанр цієї гри – гра-головоломка. Ми бачили багато прикладів такого типу головоломок в ігровому магазині Nintendo. Навіть подивившись на скріншоти цієї гри, можна зрозуміти, що ця гра є платформою Nintendo. Навіть граючи в саму гру, ви можете побачити, якою мірою ця гра могла використовувати графіку Python, звичайне програмування та звичайні ефекти в дизайні цієї гри. Але про що взагалі розповідає Harmony’s Odyssey? У цій грі ви починаєте гру з кумедної історії. У цій історії ви фактично відьма, яка має кішку з нею.

Цей кіт раптово з’їдає одну з ваших чарівних паличок, і це змушує його створювати заклинання, куди б він не пішов, які роблять простори різних міст хаотичними. Ці заклинання цікаво відривають карти різних міст один від одного і склеюють різні його частини. Тепер, коли ви потрапите туди, ви опинитесь на стороні міста, яке ви зможете там відремонтувати. Але головна мета в цій грі – знайти свого кота, щоб позбутися цих проблем, але чим більше стежать за цим котом, тим більше він тікає і руйнує міста своїми пересуваннями. Сюжет гри-головоломки розгортається по порядку. Звичайно, це може виглядати не так на скріншотах гри, але коли ви гратимете в гру, ви побачите, що основний ряд усіх міст має форму квадратів, по яких ви можете переміщати кожне, як у старих ігри робити.

Ці квадрати показують кожну частину загального образу міста, яка застрягла в невідповідному місці. Ви повинні вгадати, яка деталь має бути в грі, і перемістити її на свою частину, щоб відновити міста до їх первісної форми. Цей тип розробки ігор вимагає розумного 3D-дизайну. Тому що Harmony’s Odyssey повинна бути зображена як гра з 3D-графікою, і ви можете побачити на всіх ігрових зображеннях, що міста гри мають 3D і глибокі частини, які повинні бути зроблені з дуже хорошим дизайном, щоб, коли ці частини є, Ви їх приклеюєте разом, щоб прийняти більш значущу форму.

На додаток до цього, слід сказати, що грі вдалося привернути увагу молодих і молодих геймерів завдяки використанню яскравих і чудових кольорів, і в грі Harmony’s Odyssey було багато професійних недоліків. Це могло перетворити цю гру на гра з кращим вмістом. По-перше, у грі немає фону, і ці міста можуть бути у більших середовищах, що добре через відсутність роботи над розробкою цієї гри на кольоровому фоні. Крім того, чіткі та піксельні форми гри показують, що ці ігри розроблялися для маленьких екранів, і достатньо запустити цю гру на телевізорі, консолі чи моніторі, щоб побачити, наскільки з точки зору дизайну ігрових частин , якість гри здається не таким приємним.

• 4/10
    графічний - 4/10
  • 5/10
    ігровий процес - 5/10
  • 2/10
    історія - 2/10
  • 4/10
    музика - 4/10
3.8/10

Загалом, слід сказати, що ідея гри Harmony’s Odyssey не була розроблена, і ми не бачимо оригінальної головоломки в цій грі, але все ж натхнення та тривимірність головоломки кроків можна зарахувати до числа важливі моменти цієї гри. Крім цього, негативними моментами цієї гри вважаються не дуже приваблива графіка та піксельізація гри, тому після розрахунку між вами та на якому пристрої ви хочете грати в цю гру, краще її купити.