Огляд гри It Takes Two

Reviews

Огляд гри It Takes Two

Захоплююче, добре продумане і точне визначення всього, що потрібно для розваги відеоігри. It Takes Two-одна з найкращих кооперативних ігор, яку ми розглянемо нижче.

Джозеф Фарс представляє присутність більшості геймерів. Творець таких ігор, як «Брати: історія про двох синів» і «Вихід», особливо після його знаменитої промови на церемонії нагородження Game Game, став особливою постаттю. Нещодавно, у розмові перед випуском своєї нової гри «It Takes Two», Фарс оголосив, що кожен, хто не задоволений цією грою, буде виплачений 10 000 доларів, і ця розмова більше нагадує жарт чи навіть більшу впевненість у собі ніж вони, здавалося, обмежували. Але, чесно кажучи, лише після початку та особливо закінчення «Це займає два» ми розуміємо, чому Джозеф Фаррес так впевнено говорив про своє нове творіння.

Іншими словами, «Це займає два», коротше кажучи, одна з тих ігор, які час від часу виникають і доводять, чому багато хто з нас настільки захоплені світом відеоігор і наскільки цей засіб є потужним для створення магічних вражень.

Це займає два, вирішує відчутну, але важливу проблему. Мей і Коді – пара, чиї розбіжності призвели до їх розлучення, а тим часом дочка сім’ї втручається у проблеми батьків і навіть звинувачує себе. Крики цієї дівчинки та пролиття сліз на ляльок, зроблених у формі її батьків, викликають роздув їх душі в тілі цих ляльок, і відтепер два гравці, кожен з яких обирає одну з травневих чи Коді ляльки, ввійти в пригоду для Вони повертаються до свого первісного тіла, що в супроводі характеру доктора Хакіма, який насправді є дивним автором книги, також впливає на їхні стосунки з цікавими подіями.

Історія є важливим елементом у фільмі «Це займає два», і її спроби бути інформативними особливо цінні, але нова гра Джозефа Фарса та Hazelite Studios-одна з тих творів, основною метою яких є створення повноцінної розваги за допомогою ігрового процесу, і чесно кажучи, гра на цей рахунок., немає слів! Найважливішу і, мабуть, найважливішу роль у цьому відіграє дивовижний дизайн ігрових етапів, під впливом якого “It Takes Two” захоплює, захоплює дух і сповнений сюрпризів до останнього моменту, і навіть для тих геймерів, які добре розглядають гру. Буде надзвичайно важко знайти якісь вади чи дратівливі моменти в оформленні етапів гри.

Іншими словами, «Це займає два» розповідається у кілька етапів, кожен з яких – це майже дві години досвіду, а найцікавішою частиною історії є те, що практично жоден етап не схожий на інший, окрім візуальних дискусій та різноманітності зовнішності , Вони відрізняються один від одного. Наприклад, на деяких етапах гра переносить гравців у підводний світ для ремонту труб для передачі цукерок, на інших етапах вона набуває космічної атмосфери та зображує світ зірок, а іноді, випускаючи їх у засніжену зону, дозволяє їм насолоджуватися катання на ковзанах! Саме ця різноманітність робить так, що It Takes Two постійно має нові можливості, щоб представити і здивувати гравця такою кількістю творчості та цікавих ідей до останнього моменту, з сюрпризами, які він приховує в Остіні.

Насправді, «It Takes Two» був представлений як тривимірний екшн-пригодницький досвід та платформер, але обмеження жанровим стилем та категоризацією є неповагою до того обсягу творчості, який його творці витратили на створення гри. Оскільки це займає два, він взагалі не бере участі в якомусь конкретному розмежуванні та не боїться йти на різні ідеї та стилі на різних його етапах; З цієї причини в одному місці він стає твором з таємною атмосферою, в якій найменша помилка стане жертвою видр, в іншому місці він перенесе вас на літак у бойову гру у стилі файтингів, які крім звичайних ударів і ударів, ми навіть бачимо, як Хадукен кидає його, а іноді навіть повністю обмежує його тривимірний досвід, і ефект двомірного прокручування стає привабливим. Насправді, на кожному етапі «Це займає два» ви скажете собі, що це була найкраща частина та досвід гри до тих пір, поки не настане наступний етап, і з новим та більш захоплюючим досвідом він підніметься над попереднім етапом.

Окрім переходу на різні жанри, «It Takes Two» постійно додає нову механіку, щоб зробити гру більш приємною. Наприклад, іноді оснащення вас мечем і магією перенесе ваших двох персонажів у справжню і правильну битву, а іноді це дасть вам чорнила, такі як жаби чи павуки, так що навіть матеріал платформи постійно змінюється, і лише серія своєчасних не стрибайте. Ці унікальні принади та варіанти стосуються лише основної мети кожного етапу, і поряд з ними компанія «It Takes Two» підготувала серію міні-ігор, щоб познайомити спільного або змагального досвіду зі своїм другом, а іноді навіть як мінімальну відкритість. світовий досвід, відкриті для вас середовища. Майте намір пропустити основну сцену та мету на кілька хвилин і насолоджуватися різноманітними розвагами цих середовищ.

Значну частину привабливості гри додають бої її босів; Загалом, кожен етап фільму «Це займає два» має особливу ідею історії, яка випливає з проблем стосунків між Коді та Мей, надихається, здавалося б, простими об’єктами та середовищем та створює магічний досвід, зосереджений на них. З цієї причини іноді вам доведеться боротися з набором інструментів, що вбиває нерви, і десь вам доведеться врятувати квітку, бившись з жахливою істотою, яка захопила його і навіть може перетворити вас на помідор чи картоплю!

Окрім усіх цих визначень високоякісного дизайну геймплея та створення у них безпрецедентного різноманіття у всіх аспектах, не забуваймо, що «Це займає два»-це суто кооперативний досвід, в який ви повинні грати з другом і, звичайно, купивши вам зможе безкоштовно поділитися версією гри з вашим другом. Так; It Takes Two-це досвід кооперативу, і це, мабуть, одна з найкращих (якщо не найкращих) ігор на сьогоднішній день. Насправді, «Це займає два» – це так, що його творці, здається, прагнули створити ідеальний досвід співпраці в кожній хвилині, і їм вдалося створити такий ефект, в результаті чого обидва гравці будуть постійно Із тим самим досвідом, який нудьгує на гравця протягом декількох хвилин, або частину якого можна залишити без нагляду, «Це потребує двох» цінує досвід обох гравців.

На додаток до цієї цінної особливості, ще одна річ, яка мені дуже сподобалася в кооперативному досвіді гри,-це різноманітність між травня та Коді в грі. На початку кожного етапу кожен із цих персонажів оснащений рядом функцій, які доповнюють один одного. Наприклад, один із етапів ґрунтується на ідеї використання магніту, який кожен із героїв несе в собі половину, а співпраця, яка формується між ними, справді творчо та чудово розроблена, і це видно в інших частинах та механікою гри. Від того, як керувати пристроєм, допомагати один одному долати перешкоди у відповідний час, відчуття, що персонажі гри доповнюють один одного, і прогрес можна досягти лише за допомогою співпраці між ними, проявляється у кожній хвилині «Це займає дві», а спільна робота дійсно ідеальна. Іншими словами, все в грі, від розгадування головоломок до подолання перешкод, боротьби з ворогами і навіть веселощів, а також проходження сторінки розробників ігор (!) Розроблено та виконано справедливо на основі співпраці та відмінностей між персонажами.

Звичайно, обговорення різниці між персонажами, в іншому сенсі, є на користь гри, а це надати високу цінність повторення “It Takes Two”. У грі є близько 15 годин ігрового процесу, що є великою кількістю часу для ефекту в 40 доларів, що зменшить вартість удвічі, якщо ви купите його на двох. Однак різниця між персонажами робить гру варто переживати принаймні двічі з одним із персонажів одночасно, і різниця між цими персонажами така, що вона дійсно щоразу виглядає як унікальний та різний ефект. Тепер ми маємо додати до цього аспекту секрети етапів та міні-ігор, і знайти їх-це подвійний стимул кілька разів пограти в «Це займає два».

Той факт, що It Takes Two-це гра, орієнтована на гру, і саме ця особливість робить її такою дивовижною, але ми не повинні ігнорувати інші позитивні сторони гри. Історія, про яку ми згадували, та ще один аспект, про який ми повинні поговорити, – це не що інше, як візуальні та аудіокраси твору, які чудово доповнюють чарівність ігрового процесу, і роблять його навіть не вдвічі і набагато кращим. Так само, як етапи гри відрізняються з точки зору дизайну та механіки, з точки зору дизайну, кожен дійсно відрізняється від неба до землі, і вам доведеться опинитися у візуально чарівній подорожі у світ, натхненний музичними інструментами, сніговий світ або середньовічні замки. Готуйтесь!

Загальний стиль дизайну гри дуже схожий на роботи Pixar, і однією з найцікавіших особливостей «It Takes Two» є її смішні та незліченні згадки про інші відомі твори. Від замороженої анімації до чарівного світу Гаррі Поттера та різноманітних ігор, фільмів та різних інших творів – вгадування та реалізація – ще одна привабливість гри. Доповнює цю візуальну красу музика, яка відповідає атмосфері кожного етапу, яка повністю нав’язливо підібрана, а також слід згадати про гарне звучання героїв. Вибір правильних акторів голосу для героїв спричинив як хороший гумор діалогів доктора Хакіма Бара, так і діалоги, що обмінюються між двома головними героями, це має необхідний вплив.

Чесно кажучи, загалом «It Takes Two» – одна з тих ігор, які легко можна запропонувати будь -кому. Тому що я думаю, що ми всі погоджуємось з тим, що найважливіша і головна мета відеоігор – це не що інше, як розважити аудиторію, і добре, «Це займає двох» робить це найкращим чином. Рідко у нас є гра, яка здивує геймера новинками та творіннями до останнього моменту і створює таке відчуття мрії, що навіть мить це не стає нудним, повторюваним і нудним. Але нове виробництво Джозефа Фарса та студії Hazelite, хоча воно може мати одну або дві незначні помилки, безперечно, є якісною та надзвичайно розважальною відеоігрою, яка ніколи не втрачає ритму.

Тож я пропоную вам якнайшвидше відвідати цей кооператив онлайн чи офлайн з другом і насолодитися цією чарівною пригодою, яку підготували для вас творці. It Takes Two – одна з тих ігор, втрата яких насправді є втратою чистого та бездоганного задоволення від справжньої та оригінальної відеогри.

8
9.5
8.7
саундтрек
9

It Takes Two - чудове визначення відеогри; Робота, створена для того, щоб розважати, і робить це максимально приємним і захоплюючим способом. Різноманітність ігрових етапів одним словом вражає, і дизайн цих етапів зроблений ідеально, в результаті чого ігровий процес ніколи не виходить з ритму, і навпаки, до останнього моменту гри не тільки зберігає свою чарівність, але й нові творчі можливості. Доповнюючи цю чисту та якісну розвагу, чудові візуальні та звукові ефекти, цінну та змістовну історію та чудовий досвід співпраці, які йдуть рука об руку, роблячи нову гру Hazelite Studio справжньою розважальною грою, у яку можна грати безпечно. досвід для всіх любителів середніх відеоігор.

8.8