Огляд гри Mecha Ritz: Steel Rondo

Огляд гри Mecha Ritz: Steel Rondo

З давніх часів два жанри Bullet hell і Shoot em up були відомі як дві важливі підгалузі ігор у стилі бойовиків, які мають особливе значення серед геймерів і зберегли свою репутацію навіть донині. У заголовках у стилі Bullet Hell екран із зображеннями зазвичай дуже переповнений, і весь екран заповнений ворожими кулями. Куди б ти не пішов, ти не застрахований від ворожих пострілів і куль. В іграх у стилі Shoot em up ви зіткнетеся з багатьма ворогами, з якими окрім боротьби з ними вам доведеться ухилятися від їхніх атак і куль, і це одна з головних механізмів цього стилю. Поєднання підрозділу Bullet hell зі стилем Shoot em up може створити захоплюючий досвід для шанувальників жанру шутера, який Mecha Ritz: Steel Rondo також переслідує ту ж мету. Це аркадна гра зі стрільбою, екран якої схожий на класичні ігри цього стилю.

Історія Mecha Ritz Steel Rondo розгортається у світі ретро, ​​де роботи та машини домінують над людьми, а все відбувається механізовано. Одним із головних героїв історії є молодий учений Велос, якому після багатьох експериментів і зусиль нарешті вдається винайти корабель під назвою Меха. Але цим він завдав великої шкоди світу і спричинив знищення людства. Ці механічні машини поширилися всюди, і різні компанії використовували їх для досягнення своїх цілей. Тепер ви в ролі одного з пілотів цих кораблів, які вважаються останньою надією людства, і вам належить битися з нескінченними хвилями різних ворогів і босів під час різних битв. Але коли ви пробиваєтеся крізь хвилі битв, відкривається все більше світу, і, можливо, у ньому є щось більше, ніж здається на перший погляд.

Mecha Ritz — це гра-стрілялка з сильним акцентом на адаптивній системі рейтингу, яка підвищує та знижує рівень складності залежно від ваших дій у грі, і ця функція робить бій у грі відмінним від інших ігор цього жанру. більш складним. Система нарахування очок у цій грі є основою ігрового процесу. Система більше зосереджується на намаганні підвищити рейтинг, а також на швидкому вбивстві ворогів і якомога більшому ухиленні. Хоча цей механізм здається простим, але завдяки чудовому використанню в грі цієї рейтингової системи він завжди створює захоплюючий досвід підрахування очок на всіх етапах.

Геймплей має динамічну систему складності, яка працює напрочуд добре. Ця динамічна система рівня складності впливає на швидкість гри, складність атак ворогів і силу вашої атаки, забезпечуючи легший досвід, якщо ви застрягли, і складніший, якщо ви можете встигати. Деякі зорельоти поводяться зовсім інакше, ніж інші, що змушує вас кардинально пристосовуватися до того, як ви граєте. Більшість босів жахають і змушують вас покинути зону комфорту внизу екрана. Іноді вони атакують групами і часто використовують елементи планування стратегії.

Крім адаптивної складності, Mecha Ritz: Steel Rondo для мене є справжньою силою, навіть з наявною складністю, ця назва пропонує шедевр захоплюючих і напружених елементів, які вони, етапи та боси вміло розроблені. Часто ігрові сценарії наповнені унікальними сценами та міні-босами, які швидко зникають із поля зору, як схвильовані циркачі, які насолоджуються своїм виступом на сцені. Схема куль і небезпека навколишнього середовища змушують вас рухатися на високій швидкості, на відміну від дуже маленьких і повільних ухилень у більшості ігор bullet hell, що робить ухилення під час бою захоплюючим і веселим. Саундтрек гри добре доповнює її екшен-контент і здебільшого супроводжує вас. Гра також має чудові візуальні ефекти та настроюваний тренувальний режим, який дозволяє випробувати різноманітні космічні кораблі під час польоту.

8.5
8.5
8
8.5

Mecha Ritz: Steel Rondo — це захоплююча гра shoot em up, наповнена фантастичними моделями битв, хаосу та стрімких розваг, яка забезпечує неймовірно швидкий і нескінченно захоплюючий ігровий процес у стилі ретро та класичних ігор. Mecha Ritz — це гра, яка доводить, що найстаріший і найчистіший жанр все ще живий і в ньому багато творчих можливостей. Ця гра може легко стати однією з ваших найкращих ігор із найкращим геймплеєм та унікальною аудіовізуальною презентацією. Рекомендую цю гру всім любителям цього жанру.

8.4