Огляд гри Parkitect: Deluxe Edition

Огляд гри Parkitect: Deluxe Edition

Parkitect: Deluxe Edition є справжнім наступником RollerCoaster Tycoon 2, оновленим відповідно до поточної епохи гравців. У грі є надійні системи та всі функції, на які можна сподіватися в симуляції тематичного парку, а також повнофункціональна кампанія з 20 ігор. Також сценарії, багато цілей для виконання та розблокування карт, які можна використовувати пізніше в режимі пісочниці.

Я вважаю, що Parkitect справляє ностальгію набагато краще, ніж Planet Coaster, а також додає деякі нові механізми, тож це не просто ремейк RollerCoaster Tycoon поза брендом. Насправді, я наполегливо пропоную вам принаймні перевірити розділ магазинів підручників гри, особливо якщо ви виросли з RCT1. Насправді ця гра містить усе, що правильно зробили Roller Coaster Tycoon (RCT) 1 & 2, і при цьому вдається покращити це.

Інструменти налагодження, щоб визначити, де можна покращити свій парк і атракціон, глибокий контроль над тим, як ваші гості відчувають підстаканники, які ви створюєте, система управління персоналом, яка навіть пропонує вам розмістити правильні прикраси для свого парку (створення RCT 1 і 2). штатна система, як-от натискання кнопок) або навіть система кредитування, яка потребує не лише збільшення та зменшення кількості. Ця гра робить це правильно. Навіть те, через що RCT час від часу відчував себе трохи розчарованим протягом дня.

Нехай ізометрична простота цієї гри не вводить вас в оману. Це красиво і потужно по-своєму. Ви можете добре налаштувати підставки та сформувати декорації. Хоча він може бути не таким візуально привабливим, як Planet Coaster, він не економить на активах або налаштуваннях. Візуалізація та її здатність доповнювати глибину управління все ще є за що цінувати.

Після гри в фактичну кампанію я виявив, що дослідження було більш розчаровуючим порівняно з RollerCoaster Tycoon, оскільки досить дорого створити дослідницьку команду, для якої ви, мабуть, уже побудували достатньо великий парк. Принаймні 300 доларів на місяць, перш ніж найняти свою першу дослідницьку групу. Це може зробити прогрес набагато складнішим, ніж очікують гравці RCT, і… Я особисто маю іншу думку щодо цього, хоча я думаю, що це може мати щось спільне з тим, як Go Karts працює в RCT. Швидше за все, розробники не хотіли, щоб ви робили те саме, хоча я хотів би думати, що в цьому плані можна було б зробити інакше.

Якщо ви пам’ятаєте, Planet Coaster робить багато речей добре, особливо візуальні ефекти. Це дозволить вам справді створити чудовий парк вашої мрії. Однак, коли мова заходить про глибину складності, це не вистачає. Не вистачає штучного інтелекту, і керування співробітниками здається просто рутинною роботою без жодного відчуття прогресу чи досягнень. Ось де сяє Parkitect: Deluxe Edition. Це бездоганний дизайн справжнього паркового господарства. Тут ви не просто хвилюєтеся, наскільки гарний ваш парк, ви насправді хвилюєтеся, наскільки *захоплюючим* є ваш парк для ваших гостей. Коли це стає пріоритетом у вашій філософії дизайну, ваш парк раптом стає шедевром таємних проходів для співробітників і поставок товарів, одночасно забезпечуючи постійний потік сюрпризів і хвилювань для ваших гостей.

Я вважаю, що найкраще, що робить Parkitect, це справді відтворює відчуття управління парком, плануючи та будуючи речі на основі потреб і поведінки ваших гостей, і в цих великих головах відбувається багато чого. Ви можете побачити їхні маршрути, що вони думають про ваші поїздки, що вони віддають перевагу в спекотні, холодні та дощові дні та багато інших дрібниць, які разом створюють дуже переконливу імітацію.

Візуально, називаючи ігри 2D RollerCoaster Tycoon, ви не отримаєте звичайних затінених атракціонів і пейзажів, як у Planet Coaster. Це не означає, що графіка Parkitect погана. Насправді, якщо бути чесним із самим собою, художній стиль дуже допомагає в тому, як грає ця гра. Я іноді трохи заїкаюся, коли зменшую масштаб, хоча це досить легко ігнорувати в таких повільних іграх.

На завершення, як людина, яка час від часу любить ці типи управлінських ігор і ніколи раніше не грав у жодну з ігор RollerCoaster Tycoon, і не є творчою людиною, яка може з’ясувати щось самостійно без керівництва чи допомоги. scratch, Parkitect: Deluxe Edition все ще справді чудовий і дуже веселий. Ви маєте велику свободу у своєму творчому виборі, від зміни кольору атракціонів, які ви розміщуєте, доріжок, рельєфу, декорацій, які використовуєте, навіть уніформи персоналу, майже всього, що вам спадає на думку.

Гра пропонує дуже інформативний і красивий підручник із кількома першими сценаріями, які поступово навчать вас керувати речами у вашому парку, і в міру проходження сценаріїв вони стають все складнішими та складнішими. Якщо ви шукали сучасний погляд на RollerCoaster Tycoon, але вважаєте, що Planet Coaster занадто мілкий, Parkitect: Deluxe Edition для вас.

8.5
8
8.5
8

Загалом, якщо ви фанат RollerCoaster Tycoon і шукаєте нову гру, яка б відобразила цю магію, я настійно рекомендую Parkitect. Це гідний наступник, який навіює радісні спогади. Я вважаю, що ця гра набагато приємніша, ніж Planet Coaster, навіть якщо взяти до уваги набагато нижчу вартість виробництва.

8.3