Огляд гри Police Simulator: Patrol Officer

На той час, коли я пишу цю статтю з оглядом гри, було випущено багато назв емуляторів, і я майже можу сказати, що для всього, що існує в реальності, у нас є гра-емулятор. У деяких випадках ці симулятори мають дивні теми: як симулятор козла! І навіть симулятор каменю, а в інших випадках їх тематика майже зрозуміла, наприклад симулятор оленя, газонокосарки, заправки або інтернет-кафе. Але з Police Simulator: Patrol Officers Aesir Interactive Studio створила відносно новий вміст, у якому ви граєте роль новоспеченого поліцейського, і я можу з упевненістю сказати, що ця гра є однією з найточніших симуляторів останніх Вважається, що він надавав великого значення навіть найменшим деталям.

Як випливає з назви гри, ви граєте роль поліцейського під прикриттям, який живе у вигаданому американському місті Брайтон. Гравці, які сподіваються, що головний герой просуватиметься в грі й отримає вищі звання та вищі посади, щоб згодом стати начальником поліції, можуть бути розчаровані, оскільки так сталося в цій грі не існує. Але це не означає, що в грі немає покращення.

У грі Police Simulator: Patrol Officers немає можливості персоналізувати персонажа, і на початку ви можете вибрати лише одного з готових і готових чоловічих або жіночих персонажів і виконувати свої поліцейські обов’язки в місті Брайтон. . Як новоспечений поліцейський, на початку гри ви починаєте виконувати свої обов’язки, виконуючи невеликі завдання, наприклад, людей, які перетинають середину заборонених ділянок вулиці, людей, які викидають сміття, або навіть тих, хто знаходиться в місті. стіни., пишуть балончиками вироки, що руйнують порядок у суспільстві, попереджаєш або штрафуєш водіїв, які припаркували авто в заборонених місцях.

Але день за днем ​​і з плином часу ви будете просуватися до розслідування більш серйозних злочинів і в той же час матимете доступ до різноманітних транспортних засобів. Насправді, розслідуючи прості порушення, як-от заборону паркування, ви маєте справу з більш серйозними злочинами, а водночас ви дізнаєтеся про ситуацію у своїй громаді та, якщо можливо, допомагаєте громадянам. Звичайно, виконання простих завдань, таких як написання штрафу за паркування, з якого ви починаєте гру, може здатися тривіальним, але вони вважаються дуже важливими і дуже допоможуть вам у продовженні гри. Беріть і звикайте до них. Проходячи етапи гри, ви матимете можливість виконувати нові місії, такі як чергування автомобільного патруля, участь у затриманні наркогрупувань тощо.

Під час кожної зміни ви можете зробити лише обмежену кількість помилок. Якщо ви зробите занадто багато помилок у своїх обов’язках, головні начальники міського управління поліції звільнять вас, і вам доведеться починати гру заново. Одне з найпривабливіших видів діяльності та ваших місій — подорожувати містом і негайно вживати заходів, якщо ви бачите будь-яку незаконну діяльність. Наприклад, якщо водій скоїв порушення, слід перевірити його свідоцтво про народження та страховку. Таким чином ви можете перевірити, чи є вони законними громадянами чи ні. За потреби ви можете перевірити їхнє минуле у відділі поліції. Після того, як ви зробили запит у поліцейському відділку та отримали від особи досить великий штраф, у вас є ймовірна причина обшукати її машину на предмет наркотиків або смертоносної зброї.

Пам’ятайте, що якщо ви робите помилки у своїх обов’язках, ви заплатите за наслідки. Цей механізм слідує за вами протягом усіх робочих змін і є одним із головних компонентів ігрового процесу цієї відносно простої гри. Наприклад, якщо ви помилково відбуксирували автомобіль або отримали за це штраф, ви будете ближче до втрати роботи та звільнення. Система підрахунку очок у грі має два різні типи балів, які ви отримуєте за правильне виконання місій: очки перемикання та бали поведінки, очки перемикання заробляються, добре виконуючи роботу та правильно дотримуючись інструкцій, ви завершуєте гру зі сотнею очок. Ви починаєте з поведінка, яка дається вам щоразу, і якщо ви зробите помилку під час виконання місій, ви їх втратите. Точки зсуву використовуються для покращення вашого персонажа та отримання доступу до нового обладнання, областей тощо. Ви отримуєте задоволення від прогресу в грі і ніколи не відчуваєте, що ігровий процес складний.

Ви можете поговорити з будь-яким громадянином, гострий погляд і високий інтелект допоможуть вам розпізнати цілком хороших і невинних людей. Деякі з цих людей можуть мати приховану зброю, а інші можуть дістати зброю, коли виходять з автомобіля. Ви повинні правильно опрацьовувати кожен злочин, інакше ризикуєте втратити цінні очки. Ви можете грати в цю гру поодинці або з іншим гравцем локально чи онлайн і насолоджуватися нею. Таким чином, це може бути напруженим і жвавим, коли ви двоє виконуєте свої обов’язки або допомагаєте один одному у виконанні місій, щоб зупинити кожного громадянина-порушника.

Візуально гра Police Simulator Patrol Officers дуже красива, а дизайн міста Брайтон зроблено добре, і вам сподобається досліджувати його. Звук гри також зроблений дуже добре, і він ідеально підходить до середовища, в якому вона розміщена.

8.5
9
8
8.5

Police Simulator: Patrol Officer пропонує найавтентичнішу та найточнішу гру-симулятор, яку ви коли-небудь бачили. У грі так багато деталей, що розробники ретельно продумали кожну з них, у цій грі є чим полюбитися, хоча деякі проблеми з продуктивністю роблять її роль блідою. Якщо ви зможете впоратися з деякими проблемними елементами гри, ви будете повністю насолоджуватися всім, що гра може запропонувати. Якщо вам подобається повільний і простий геймплей інших симуляторів, обов’язково зіграйте в цю гру.

8.5