Огляд гри Railbound

Огляд гри Railbound

Можливо, ви грали в багато ігор в стилі головоломок і пригод, кожна з яких представляла свої елементи головоломки унікальним чином. Але я впевнений, що після гри в Railbound ваша думка про попередні ігри цього жанру повністю зміниться, тому що ця гра представляє свої елементи головоломки в абсолютно новому та надзвичайно привабливому вигляді, і в той же час вона може бути дуже складною. .Будьте провокаційними, що навіть часом справді змушує вас задуматися. У цій статті ми розглянули гру з різних вимірів.

Railbound — це не просто розгадування головоломок, воно розповідає історію без слів і діалогів, які перемежовуються головоломками. Історія розповідає про двох чудових собак із виглядом мультфільму, які планують мандрувати потягом навколо світу, але посеред шляху та під час етапів ви повинні допомогти їм полагодити потрібний їм транспортний засіб у різних місцях і продовжити їхня подорож Між етапами головоломки в грі є сюжетні сцени, які надають вам більше інформації про історію.

У цій грі ви повинні з’єднати залізниці різних регіонів, щоб допомогти кожному дістатися до своїх домівок. Для цього вам доведеться вирішувати різноманітні головоломки на різних етапах гри, і єдине, що вам потрібно знати, це те, що в цій назві використано багато розумних ідей, деякі з яких можуть легко заплутати вас, і коли ви досягнете кінець Ви досягли межі та розгадали складну головоломку, ви відчуєте приголомшливе відчуття щастя, яке неможливо описати. Ваша головна мета полягає в тому, щоб керувати пронумерованими відсіками, створивши шлях, і дістати їх до задньої частини головного вагона, і ви робите це через 150 різних етапів. Це може здатися простим, але коли ви починаєте гру, ви розумієте, що все не так, як ви очікували. Тому що під час гри ви зіткнетеся зі складними етапами, які справді вимагають роздумів, і ви навіть можете витратити багато часу на вирішення головоломки. Звичайно, оскільки ця гра повністю розслабляюча і не має таймера, ви можете сміливо розгадувати її головоломки.

Красива презентація Railbound значною мірою сприяє тому, щоб розв’язування головоломок було приємним і розслаблюючим. Коли ви досліджуєте головоломки та знаходите для них правильне рішення, у фоновому режимі грає музика, яка створює відчуття відпочинку. На ранніх етапах, коли головоломки були відносно простими, я насолоджувався музикою, але на пізніших етапах вони стали трохи повторюватися, і, звичайно, це не заважало мені насолоджуватися самими головоломками. Все ігрове середовище наповнене чудовими візуальними елементами в стилі мультфільмів і коміксів, усі вони барвисті, у тому числі потяги чудово анімовані, за якими навіть цікаво спостерігати, як вони рухаються по колії. Простий і зрозумілий інтерфейс гри робить все, щоб створити приємну обстановку. Дружнє середовище, де ви можете придумувати дизайн своїх доріжок методом проб і помилок.

Спочатку розмістіть з’єднувачі колії так, щоб вагони були правильно прикріплені до локомотива, потім маленькі вагони рухаються по колії, щоб приєднатися до двигуна, таким чином вирішуючи головоломку. Усі вагони пронумеровані, і ви повинні приєднати їх до поїзда в порядку номерів. У вас є лише обмежена кількість шляхів у кожній головоломці, і це, здавалося б, просте завдання ускладнює гру. Якщо ви застрягли в розгадуванні головоломки, ви можете скористатися довідковою системою гри, яка за замовчуванням вимкнена, і ви можете активувати її через головне меню.

Кожен етап гри відбувається в різних середовищах із різноманітними погодними умовами, від піщаних, холодних і засніжених областей до пишних лісів. Ви можете використовувати клавіатуру, мишу або контролер, щоб грати в цю гру, і використання обох методів працює однаково добре, і вибір за вами.

10
10
10
10

Крім деяких незначних зауважень, які можна висловити наприкінці гри, гра Railbound вважається шедевром у всіх сенсах, яка не розчарує вас, представивши різноманітні головоломки протягом 150 захоплюючих етапів. Навіть якщо ви закінчите гру повністю і розв’яжете всі її головоломки, ви все одно захочете дослідити кожен її куточок, щоб більше насолоджуватися прихованою в ньому красою. Ви можете пройти цей чудовий заголовок протягом 4 годин, і протягом цього часу він розважатиме вас своїми складними етапами, які вимагають роздумів.

10.0