Огляд гри Ratchet & Clank: Rift Apart

Огляд гри Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet and Clank: Rift Крім Insomniac Games не обмежується лише своїми технічними можливостями. Навпаки, він використовував їх для захоплюючого оповідання та розважального ігрового процесу.

Бунт – надзвичайний персонаж. Може здатися трохи поспішним, щоб розпочати дослідження з простого наголосу на цьому пункті. Але те, що підсумовується у існуванні персонажа «Заклепки» у грі «Рехт і Кланк: Ріфт Аппарт», детально розкрито у цьому продукті. Перша захоплююча зустріч для багатьох геймерів з Ratchet & Clank: Rift Apart базувався виключно на зовнішності цього персонажа; Істота, дизайнерська природа якої змушує більшість людей називати його смішним або милим. На перший погляд, він набагато більше схожий на персонажа, ніж на самого Ріота.

Зайдіть у Ratchet & Clank: Rift Apart і познайомтеся з ним крок за кроком; Від дотику до далекого минулого до не дуже щасливого минулого він повинен зрозуміти, чому і як він проявляє певну поведінку в різних ситуаціях. Незабаром Riot отримав стільки уваги, що приділяється його особистості, що його кумедна, детальна та мила зовнішність більше не на другому плані. Те, що деякий час привертало найбільшу увагу, є лише засобом розкриття справжньої ідентичності та цінностей Riot; Привід вітати Riot, щоб нарешті ознайомити геймера з цінною характеристикою цього персонажа.

Час іде, і ми знову і знову бачимо одну і ту ж модель у Ratchet & Clank: Rift Apart. Портали, які одного дня були схожими на виправдання, щоб показати швидкість SSD, раптово показують свою роль у ігровому процесі; Коли геймер бореться з одним і тим же створінням у дуже різних середовищах, він розуміє, наскільки сюжет кожної локації гри може вплинути на його ігровий процес та тактику перемоги.

Деталі вібрацій з двома відчуттями і питомий опір його тригерів швидко відходять від функції дисплея і стають основою ігрового процесу. Раптом ти більше не думаєш про деталі поштовхів; Тільки завдяки їм ви будете помічати все більше і більше з одного середовища в інше. Через кілька годин тригери більше не красуються. Тому що вони впливають на принцип правильного спілкування геймерів з різною та модернізованою зброєю.

Момент за моментом, численні технічні переваги, візуальна привабливість, точний 3D -звук та все, що вам потрібно від консольної відеоігри 9 -го покоління, не до полів, а на другий план; Вони стають спорядженням зробити відеоігри веселими та корисними. Вони не красуються і просто чудово губляться в затишному дизайні творців. Відеогра, яка здалеку виглядала як чудова технічна демонстрація для PlayStation 5, швидко перетворюється на цінну відеогру. Очевидна привабливість привертає аудиторію до Recht and Clank: Rift Appart. Але саме внутрішній і справжній шарм тримає геймера. Ігрова студія Insomniac Games захоплююче увійшла в нове покоління.

Тепер, коли ви знаходитесь у Ratchet & Clank: Rift Apart, у вас є можливість пограти з усіма видами атракціонів. Можливо, одну людину спочатку приваблює історія, а потім вона насолоджується викликами в ігровому процесі, а може, геймер спочатку насолоджується битвами, а потім знайомиться з Riot, Recht, Klank та іншими позитивними та негативними персонажами.

Враховуючи прийнятний зв’язок між історією та ігровим процесом, ви ніколи не буваєте без потреби зайняті різними справами, і ви постійно знаєте, чому і з якою метою ви знаходитесь. В результаті не має значення, яким чином гравець спілкується з Ratchet & Clank: Rift Apart. Більш -менш у всіх випадках є спосіб підключитися до нової гри Insomniac Games Studio з відділу інтерактивних розваг Sony. Середній діапазон різних рівнів складності ігрового процесу разом із позитивним віком у сім років зробили новий продукт, рецепт та клон гідними того, щоб їх запропонували широкому колу геймерів.

Одна з підводних каменів, в які можна зіграти, полягає в тому, що, поважаючи різноманітність геймерів з такими предметами, як п’ять дуже різних рівнів складності, не всі вони однаково належать до Ratchet & Clank: Rift Apart. Скажімо краще, наприклад, найлегший ступінь складності може дозволити навіть тій людині, яка до цього часу не торкалася контролера, мати можливість завершити гру. Але він не думав про логічний та цікавий план створення мінімальних викликів на своєму шляху; Виклики, які крок за кроком знайомлять його з грою та збільшують його майстерність у грі та задоволення від гри. З іншого боку, ми маємо найсуворіший ступінь складності, який явно не в центрі уваги команди розробників при оформленні етапів, і тому навіть деяким геймерам, які люблять дуже важкі ігри, це, звичайно, здається нераціональним і нудно кілька разів.

Відвідуючи різні планети з різними персонажами та проходячи етапи, які часом схожі, а іноді різні, Insomniac Games знайшла різні способи створення розваг. Звичайно, жодна частина дизайну сцени гри не може вважатися новою і має дуже специфічні ідеї. Але звичний сценічний дизайн серії зараз дуже добре реалізований, щоб розважати гравця.

Деякі з основних видів діяльності геймера в ігрових серіях Recht і Klank також відіграють тут значну роль. Нове апаратне забезпечення консолі 9 -го покоління також робить їх більш зайнятими і красивими, ніж будь -коли. Гра часто змушує вас використовувати всі свої ресурси, і в результаті геймер встигає зрозуміти цінність кожного свого зусилля щодо оновлення зброї. Тільки коли ви знаєте закономірності боротьби різних ворогів і використовуєте правильну зброю проти правильного супротивника, задоволення від цього досвіду здається подвійним.

Водночас не всі ситуації будуть передбачуваними. Скільки разів ви стикаєтесь з перешкодами перед ворогами? Це коли у вас немає боєприпасів як основної зброї, придатної для атаки на цього ворога, і ви постійно рухаєтесь і стріляєте з останніх куль. Як тільки здається неможливим досягти найсильнішої версії одиничної зброї за один раунд, вони збільшують значення повторення Ratchet & Clank: Rift Apart. Тому що загальна тенденція геймплея настільки захоплююча, що деякі геймери хочуть спробувати її в різних стилях. У той же час наявність діалогів, які виражаються лише в конкретних ситуаціях, та привабливих предметів колекціонування, яким іноді геймерам потрібно використовувати більше свого інтелекту для досягнення, збільшує задоволення від повторного переживання.

Останнім часом серед основних етапів, узагальнених у перегляді навколишнього середовища, платформінгу та часто стрілянині, є кілька міні-ігор, які знаходять свою особистість і мають чари; Щоб гра не задихалася і не захоплювалася повторами. Кроки, на яких ми разом з Кленком вирішуємо не такі складні, але зворушливі та задовольняючі екологічні головоломки, належать до цієї ж категорії.

Головний переможець сценічного дизайну в Ratchet & Clank: можна вважати, що Rift Apart регулярно ускладнює ці виклики; З важких битв з гігантськими роботами, які вимагають від геймера швидкої реакції на головоломки, поставлені перед клоуном, складність яких зростає в логічному процесі. Гравець вчиться і стикається зі складнішими викликами, а іноді раптом усвідомлює, що не буде особливого способу зробити все! Навіть у Minigame, здавалося б, просте вбивство вірусів комп’ютерної системи за допомогою глюку можна розглядати як зразок ставання більш серйозним і послідовним; Хоча більшість із цих кроків є необов’язковими. Геймер розуміє, що з ростом його домінування зростають і проблеми, що стоять перед Глюком, і тепер йому доведеться працювати краще. Залишається подивитися, наскільки цікаві ці захоплюючі етапи насправді знаходять свою історію.

У розповіді про Ratchet & Clank: Rift Apart старі дружби та ворожнечі також створюють прекрасну гармонію з новими стосунками. Герої кидають виклик, а іноді-приголомшливий діалог, хоча режисер має на це кілька годин, і раптом виникає між напруженим і стрімким моментом; Найкращим чином і без нав’язування аудиторії. Задоволення від Ratchet & Clank: Rift Apart не фрагментовані; Вони доповнюють один одного.

Діалог, який міг би здатися гаслом під цілковитим фокусом гравця, найкраще представити серед суєти. Частина ігрового процесу, яка зазвичай могла бути лише копією знайомих хвилин минулого, носить зовсім інший костюм і виглядає більш захоплюючим з нових причин у персонажах. Спроба гравця повністю дослідити навколишнє середовище, щоб знайти всі предмети на певній планеті, призводить до певної поведінки NPC для зміцнення атмосфери гри.

Звичайно, те ж саме стосується технічних характеристик гри. Коли Ratchet & Clank: Rift Apart сяє майже щохвилини у всіх трьох доступних графічних режимах і точно виконує свої обіцянки, стає зрозуміло, що геймеру більше сподобається позитив. До речі, якщо ви спитаєте мене, обов’язково спробуйте гру Recht і Clunk Rift з режимом Performance RT. Тому що ви отримуєте як кадр 60, так і бажані та видимі відображення, сформовані на основі технології відстеження випромінювання (повторна спроба). Високоякісна технологія Insomniac Games також працює настільки добре, що в цьому випадку зменшення фактичної роздільної здатності не має серйозного негативного впливу на якість зображення, наданого геймеру.

Як і Spom-Man Studios Insomniac Games, Ratchet & Clank: Rift Apart міг би надавати все більш різноманітний контент, аніж лише поточну ситуацію, якби ми зосередилися виключно на дизайні підсцени та деяких ворогах, таких як маршрутки. Причини оскарження нової гри Recht and Klank, описаної вище, кожна зіграє певну роль у зменшенні видимості саме цієї точки. Але завжди, коли ми хвалимо гру в принципі, ми не повинні ігнорувати моменти, коли продукт має можливості для вдосконалення.

Ігрова серія Ratchet & Clank стала, як ніколи, так званим блокбастером із Ratchet & Clank Rift Appart. Але це жодним чином не зруйнувало ядра гри. Вірніше, це залишило нас ще на хвилини, приголомшених радістю великих степів, з ефектом, що навіть коли деякі її елементи повторювалися, сила творців урізноманітнитись була ще більшою.

Перестрибуючи з доріжки на доріжку протягом кількох хвилин, ударяючи кристали в реальному часі, переходячи з одного паралельного світу в інший, стріляючи по ворогу, слухаючи правильні діалоги, зустрічаючи чудовий напрямок катаклізму і приймаючи більше основного символи Якщо так, то вам може знадобитися невеликий огляд; Нагадування про досвід, отриманий вами під час розумового, емоційного, тактильного, аудіо та візуального спілкування з відеоіграми на консолях 9 -го покоління. У цей конкретний момент Ratchet & Clank: Rift Apart – це захоплююча та захоплююча відеоігра AAA, яку ви хотіли б запропонувати багатьом гравцям.

8.2
8.6
8.6
8.5

Враховуючи вік Recht і Klenk: Rift Ap версії та різні рівні складності цієї ексклюзивної гри PlayStation 5, яка в сукупності задовольняє значний відсоток гравців, у вас немає проблем запропонувати її всім типам геймерів. Insomniac Games не тільки демонструє свої перші серйозні подвиги в апаратно -програмному забезпеченні консолі 9 -го покоління Sony, але й використовує всі переваги техніки, щоб розповісти переконливу історію, зосереджену на кількох привабливих персонажах. Веселі головоломки, різноманітні умови та багатолюдні битви в поєднанні з привабливими зображеннями, детальною озвучкою та можливостями подвійного зондування занурять гравця у досвід; Не така довга відеоігра, яка вступає в гру лише тоді, коли якість має пріоритет над кількістю для геймера.

8.5