Огляд гри Super Mega Baseball 4

Огляд гри Super Mega Baseball 4

Із зростанням і розвитком популярних жанрів відеоігор протягом багатьох років ігри в спортивному стилі також стають дедалі складнішими, і до їх ігрового процесу додається багато деталей. Однією з успішних спортивних ігор, яка досягла значного прогресу під час своїх різних версій, є франшиза Super Mega Baseball, перша версія якої була випущена в 2015 році, і на сьогоднішній день випущено чотири назви, і була створена нова частина цієї серії. розробником Metalhead, який уперше співпрацював з EA Sports для створення цієї гри. Завдяки безлічі нових функцій, зокрема нових стадіонів, Super Mega Baseball 4 пропонує гру середнього класу та успадкував і зберіг багато функцій від своїх попередників. Насправді, хоча ця нова гра є значним покращенням порівняно з її попередніми версіями, вона все ще страждає від недоліків і проблем у своїй технічній частині, що зменшило її хвилювання.

Спочатку давайте поговоримо про графіку, і я повинен сказати вам, що я граю на консолі Xbox і принаймні на цій консолі це виглядає фантастично. Тіні та освітлення динамічніші та яскравіші, ніж будь-коли, моделі гравців і деталі стадіонів максимально реалістичні, а шість нових стадіонів виглядають фантастично. Я навіть протестував усі стадіони на предмет освітлення в різних денних і нічних умовах, і здебільшого вони виглядають досить добре. Але є деякі незначні проблеми, наприклад, я навіть не бачу деталей зовнішнього вигляду гравців, а на деяких стадіонах дуже різкі тіні на заході сонця, що є проблемою для багатьох геймерів. У гру також додано кілька нових моделей гравців, і хоча вони виглядають добре, деякі проблеми з їхнім одягом роблять речі дещо спотвореними та недоречними.

Звукове оформлення гри зроблено дуже погано і працює погано. Я не впевнений, наскільки крутий звук струменя ракетниці під час удару по м’ячу, але він погано використовується та використовується в неправильних місцях. Звук удару м’яча об бейсбольну биту також звучить пластично і глухо. Але саундтреки гри справді чудові та різноманітні, і слухати їх під час гри справді весело.

З точки зору ігрового процесу, Super Mega Baseball 4 не має значних змін порівняно з попередньою версією та все ще використовує ті самі механізми. Ви можете заперечити, що зараз це трохи плавніше та трохи жорсткіше, але це все ще чудова бейсбольна гра за своєю суттю. З тих пір, як взявся за розробку франшизи для малого та середнього бізнесу, розробник MetalHead додає в неї нові речі та пропонує різні типи розваг, найважливішим з яких є режим франшизи, який схожий на режим кар’єри.

У цьому ігровому режимі ми не лише граємо тут увесь сезон, який складається з тридцяти двох матчів, але й можемо керувати всією командою: підписувати нових гравців, позбуватися тих, хто не підходить, вирішувати проблеми з фінансами, коригувати тактику, тощо Також є параметри налаштувань, завдяки яким ми можемо змінювати гру відповідно до наших потреб. Можна сказати, що геймплей навіть кращий, ніж у SMB3. Нова хімія та аспекти лояльності гри значно покращують режим франшизи.

Super Mega Baseball 4 — відносно проста, але складна бейсбольна гра з візуальною механікою та великою глибиною. Нехай аркадна графіка не вводить вас в оману — ця гра протистоїть іншим популярним іграм увагою до деталей і бейсбольним симулятором. Як колишній уболівальник бейсболу, ця гра навчила мене багато чого про справжній бейсбол. Він включає в себе правила, механіку, правила і заборони, а також життєві проблеми, з якими доводиться мати справу професійним гравцям.

Геймплей одночасно веселий і складний. Система складності гри, відома як «Его», дозволяє встановити рівень складності за шкалою від 1 до 100. При вищих EGO підвищення або зменшення на один пункт можна відразу відчути в ігровому процесі. Зміна на 5 очок або більше, з 65 до 70 его, може означати різницю між перемогою та поразкою. Спливаючі вікна Super Mega Baseball 4 і обмежена система підручників/підказок корисні, але, як завжди, найкращий спосіб навчитися – це залишатися відкритим і просто грати в гру.

Нічого не важко навчитися, якщо ви знаєте, як працює бейсбол. Але якщо ви схожі на мене і не знали багато чого, можливо, знадобиться деякий час, щоб зрозуміти основи, але врешті-решт це все лише натиснення кнопки, і ваша подорож до наступного рівня насолоди почнеться. Що круто в системі ego, так це те, що всі ці аспекти можна збільшувати маленькими або великими частинами… або ви можете просто налаштувати складність кожного розділу окремо, а решту залишити там, де вони є!

Удар по м’ячу дуже чистий і простий. Але це, звичайно, непросто на вищих труднощах. Хоча бити по м’ячу легше, ніж в інших іграх, той факт, що штучний інтелект гри може передбачати ваші удари після кількох ударів, може засмучувати, але це посилює гострі відчуття від гри. Багатокористувацький режим гри також дуже веселий, але в більшості ігор виникають незначні та постійні проблеми з підключенням. Загалом, Super Mega Baseball 4 є чим сподобатися. Це може бути як простий, так і серйозний бейсбольний симулятор. Навіть якщо ви мало знаєте про бейсбол, гра (у реальному житті чи у відеогрі) — це, мабуть, найкращий спосіб дізнатися про цей захоплюючий вид спорту.

7.5
7.5
7
6.5

Незважаючи на те, що Super Mega Baseball 4 значно покращився порівняно зі своїм попередником і додав багато нових механізмів, здається, що він намагається створити приємну назву, але інтерфейс жахливий.Жахливий звуковий дизайн і прямі функції, яких чекали шанувальники бо протягом семи років змусити його втратити своє первісне хвилювання. Це чудова гра, і хоча вона весела та захоплююча за своєю суттю, вона може не задовольнити вас деякими розчаровуючими параметрами та функціями. Якщо ви раніше грали в Super Mega Baseball 3, я не рекомендую купувати цю версію. Але якщо ви затятий фанат цієї франшизи, то обов’язково спробуйте цю нову гру.

7.1