Огляд гри The Legend of Heroes: Trails into Reverie

Legend of Heroes — одна з найвідоміших японських рольових ігор, розроблена та розроблена розробником Nihon Falcom. Франшиза отримала численні частини і включає одну з найбагатших колекцій головних героїв відеоігор. Гра Legend of Heroes: Trails into Reverie вважається останньою версією цієї серії, яка є заключною частиною історії Кроссбелла та Еребонії, і вона має на меті зв’язати ці дві речі разом. Враховуючи те, що кілька версій цієї серії глибоко пов’язані з точки зору історії, щоб отримати повну історію цієї нової назви, ви повинні зіграти в попередні ігри цієї серії, включаючи Cold Steel I-IV, Trails from Zero, Trails to Azure і Sky Trilogy.Be. Він служить чудовим завершенням саги Trails of Cold Steel і дуології Crossbell і є еволюцією в усіх відношеннях до попередніх ігор, навіть у сюжеті, пов’язуючи деякі з багатьох невирішених моментів сюжету.

The Legend of Heroes: Trails into Reverie — ідеальне закінчення, на яке заслуговують шанувальники після Cold Steel IV і події Great Twilight. Кожен герой отримує ще один шанс сяяти в іншій блискучій історії, яка включає багато заплутаних фіналів. Історія цієї гри починається зі звільнення Кроссбелла, дому головного героя, Ллойда Бенінгса та його товаришів по команді в Спеціальній секції підтримки (SSS). У той момент, коли жителі Кроссбелла збираються відсвяткувати свою незалежність, прибуває злий загін зі своєю армією та проголошує себе верховним лідером.

Його мета – об’єднати весь світ під своєю владою та законами Кроссбелл-Сіті. Якщо ви хочете зіграти в цю гру, краще спочатку зіграти в попередню серію, щоб ви могли насолодитися цією грою в повній мірі. Ви можете просто почати цю… але я б не рекомендував цього, тому що вам це не сподобається, якщо ви не з тих людей, які люблять ходити туди-сюди, граючи в серію ігор. Гра з точки зору трьох різних героїв і перемикання між ними більш-менш за бажанням — це те, що відрізняє Trails into Reverie від його попередників. Іноді вам доводиться перемикатися між героями Реана Шварцера, Ллойда Беннінгса та фігури в масці, відомої лише як «C».

Що стосується ігрового процесу, то, на щастя, у новій версії під назвою Reverie Corridor є пристойна кількість додаткового контенту. Це випадковий досвід повзання підземелля, який стає новим кожного разу, коли ви в нього граєте. Ви можете створювати найсміливіші комбінації своїх улюблених персонажів і найсильніших товаришів по команді з усіма 50 персонажами з трьох основних шляхів в одній партії. Ця нескінченна пісочниця комбінацій персонажів досить весела, але саме бонусне кільце змусило мене повернутися.

На кожному поверсі, який ви досліджуєте в цьому підземеллі, ви знайдете скарби та грізних ворогів, які дадуть вам запечатані камені, які можуть розблокувати персонажів, міні-ігри та деякі інші речі. Крім боїв і досліджень, інші ваші дії в Trails into Reverie включають захоплюючі експерименти з певними персонажами для отримання унікальних покращень, а також серію веселих міні-ігор, як-от стрільба по рейках.

У кінці статті варто оцінити The Legend of Heroes: Trails into Reverie візуально і функціонально. Найбільше мене здивувало те, що Trails into Reverie містить покращення анімації, початковий фільм гри було записано з кадрами в її графічному движку, а також те, що є кілька покращень якості життя. Порівняно з Cold Steel III і IV, у цій новій назві моделі персонажів більш виразні. Крім того, катсцени гри мають більш кінематографічний вигляд завдяки моделям персонажів і покращенням анімації, згаданим вище, що мені дуже сподобалося. Загалом у цій грі є контент і якість, чим можуть насолоджуватися основні шанувальники франшизи під час гри. Міські пейзажі Кроссбелла відтворені дуже детально, а моделі персонажів і оточення виглядають чудово з великою увагою до деталей.

Незважаючи на те, що Trails into Reverie не є найприголомшливішою грою з існуючих, на мій погляд, вона може справді кинути виклик апаратним характеристикам вашої системи. Я здебільшого грав у гру на високій частоті кадрів/144 кадри/с і відчув кілька падінь кадрів, але нічого надто руйнівного. Він працює безперебійно 99,9% часу, але ви помітите кілька дрібних проблем або збоїв тут і там, які, я впевнений, будуть усунені. Через деякі незначні проблеми з продуктивністю я не можу звинувачувати розробників ігор.

Музичний розділ, як і попередні назви, все ще чудовий і включає в себе колекцію видатних і інклюзивних пісень, які впливають на всі емоційні подорожі героїв. У колекції музика гри містить безліч різних стилів, які ідеально відповідають настрою гри. Озвучка персонажів все ще зберігає свою якість, і ми бачимо ідеальну озвучку.

8
8.5
9.5
9

The Legend of Heroes: Trails into Reverie є чудовим завершенням усієї першої частини серії Trails загалом, а також чудовим вступом до того, що буде попереду, що робить гру неймовірно задоволеною, особливо якщо ви починаєте з Trails in Sky . зробили У цій новій назві є багато відсилань до попередніх ігор, і це чудово, а передісторії, що відбуваються між кінцем Cold Steel IV і першим сезоном цієї гри, дуже добре розроблені та дають змогу зазирнути в життя Після версії «Великі сутінки» вона має. Міні-ігри також дуже веселі (особливо повернулася міні-гра Pom Pom Party!) і загалом це, мабуть, одна з найкращих ігор у франшизі The Legend of Heroes і одна з найкращих JRPG. Порт Nintendo Switch для цієї гри загалом чудовий, як завжди, розробник PH3 виконав чудову роботу, реалізувавши та покращивши такі аспекти гри, як контент VR. Загалом, це ще один шедевр від Nihon Falcom, і я з нетерпінням чекаю, що вони придумають далі.

8.8