Огляд гри The Legend of Nayuta: Boundless Trails

The Legend of Nayuta: Boundless Trails — це рольова гра-екшн, відома в Японії як «Nayuta no Kiseki», яка була випущена в 2012 році Nihon Falcom ексклюзивно для консолі PSP. Ця гра вважається підмножиною серії «The Legend of Heroes», яка має багато шанувальників, і з цієї причини у 2022 році для консолі Nintendo Switch була випущена її графічно оновлена ​​версія. Ця гра заснована на «Nayuta no Kiseki», яка була випущена в 2012 році для популярної консолі PSP, а її портовану версію для ПК і Nintendo Switch було перероблено для консолі PS4 у 2021 році з покращеннями, такими як краща графіка та додаткові нові елементи Becoming.

Хоча слово «маршрут» включено в назву, це була гра з сильною концепцією, яка належить до «серії Zwei» та «Gurumin» серед ігор студії Nihon Falcom, а не до «серії маршруту». Основна та основна частина ігрового процесу складається з екшн-частини очищення сцени, цільових місій під час перемоги над ворогами та повного використання цікавої системи стрибків персонажів для дослідження. На додаток до них є пригодницькі частини, такі як розмова з персонажами в головному місті, купівля та продаж предметів, побічні та невеликі місії, і історія також простежується через них. Оскільки гру спочатку було випущено для консолі PSP, однією з її особливостей є візуальне зображення, яке підкреслює малу кількість багатокутників. Головні герої та вороги, а також етапи та перешкоди гри, по суті, інтегровані в один красивий дизайн. Деякі сцени дуже фантастичні та видовищні, а деякі з них красиві та приголомшливі та створюють привабливий простір з низьким багатокутником.

Історія цієї гри розповідає про доленосну пригоду феї на ім’я Ной, яка відправляє головну героїню Наюту та її друзів у подорож, щоб дослідити межі свого острівного дому, щоб запобігти темній змові. З цієї причини Наюта починає подорож, яка переносить його в середовище, набагато більше, ніж місце його проживання, щоб відчути нові світи та надзвичайні відкриття.

З точки зору ігрового процесу, The Legend of Nayuta: Boundless Trails — це екшн і рольова гра в реальному часі, яка дуже схожа на японську серію ігор Ys і здебільшого включає в себе обхід навколо, щоб поговорити з різними персонажами, які розповідають історії та це має власні вдосконалення. Є унікальні та цікаві місії для дослідження, які дуже різноманітні, і більшість із них включають теми дії, якими ви можете насолоджуватися поетапно з 4 різними сезонами, які з’являються протягом гри. Екшн-сцени зроблені дуже добре, і кожен етап пропонує високу, але досить велику щільність ворогів, тому ви можете швидко очистити їх і рухатися далі.

Спочатку дії гравця обмежені простими атаками мечами та магією, подвійними стрибками та ухиляннями, але по ходу гри додаються різні здібності та прийоми, і в другій половині етапу ви можете використовувати їх для прогресу. Ви зможете розгадувати трюки і перемагати ворогів. Бої з босами часто мають складні трюки, і щоб перемогти їх, потрібно знайти їх слабкі місця. Якщо ви любите досліджувати та розгадувати головоломки, я думаю, ця гра вам дуже сподобається.

Ця гра є оновленим портом оригінальної версії, випущеної для PSP, тепер із сучасною та сучасною графікою для ПК і різних консолей, включаючи Nintendo Switch. Розробники доклали максимум зусиль у процесі відновлення цієї назви, щоб покращити приголомшливий художній стиль, який використовувався в оригінальній версії, і, звичайно, їм це вдалося. При реконструкції графіки та візуальних ефектів приділено увагу навіть найдрібнішим деталям, і тепер кожен персонаж у грі має свою особистість, а вираз його обличчя повністю відповідає стандартам сучасних тайтлів. Саундтрек, як і інші ігри від Falcom, має чудову продуктивність, і якщо ви не розумієте, про що я говорю, ви, мабуть, новачок у іграх Falcom. Ознайомтеся з The Legend of Nayuta: Boundless Trails зараз і насолоджуйтеся своєю подорожжю, відкриваючи істину цього світу!

8.5
8
8
8.5

The Legend of Nayuta: Boundless Trails наразі доступна лише японською мовою, а англійську версію очікується в 2023 році. Це екшн і рольова гра з сюжетною лінією, яка включає красиві та рухомі зображення, що, безсумнівно, буде дуже приємним для тих, хто любить японські назви. Мені подобається ця назва, і деякі події дубльовано. Спочатку це була гра для старої консолі PSP, але тепер вона випущена з набагато більшою деталізацією графіки та набагато кращою якістю зображення, ніж я очікував. Якщо ви очікуєте зв’язку між історіями двох персонажів Наюти та Земурії, ви не знайдете його тут. Але це не змінює факту, що ця гра чудова.

8.3