Огляд гри Warstride Challenges

Огляд гри Warstride Challenges

Безсумнівно, піонером жанру шутерів від першої особи можна вважати популярну серію ігор DOOM, перша версія якої вийшла в 1996 році, і донині вони вважаються одними з найпопулярніших шутерів від першої особи. Більшість із серії DOOM відомі своїм швидким і захоплюючим ігровим процесом, у якому, якщо ви зупинитесь лише на секунду під час гри, вас уб’ють. Під час ігрового процесу ви повинні постійно рухатися і стріляти з найрізноманітнішої ігрової зброї, і якщо ви знехтуєте на мить, вас чекає покарання. За останні кілька років було створено багато ігор, натхненних франшизою DOOM, однією з яких є Warstride Challenges, яку ми розглянули в цій статті.

Неможливо ігнорувати вплив, який франшиза DOOM справила на індустрію відеоігор, тому сьогодні її елементи геймплея можна знайти майже в кожному шутері. Гра Warstride Challenges, яка адаптувала більшість своїх елементів із цієї франшизи, є незалежною назвою в жанрі шутера від першої особи, створеною французьким розробником, що складається з невеликої команди, і наразі випущена на етапі раннього доступу на Steam. Як відомо, ігри з дочасним доступом — це ті, які доступні користувачам раніше дати випуску за ціною, нижчою від кінцевої, які здебільшого є неповними і можуть перебувати на стадії альфа- чи бета-тестування.

Творці описали Warstride Challenges як комбінацію трьох ігор: DOOM, Trackmania Turbo та Super Meat Boy, і після кількох годин досвіду роботи з цією грою я повинен сказати, що це речення є одним із найточніших описів, які я коли-небудь чув . Гра зосереджена на майстерності та швидких рухах гравця, і у вашому розпорядженні є широкий вибір зброї для боротьби з демонами. По суті, в цій грі ви можете відчути ті ж відчуття, що і в старих класичних шутерах 90-х.

Ця гра розповідає особливу історію та зосереджується лише на ігровій частині, яка ставить під сумнів навички гравців. Високий ступінь складності та складний і надзвичайно швидкий геймплей зробили гру запропонувати нам реалістичну назву класичних шутерів. Як і багато старих шутерів, Warstride Challenges також може бути складним для новачків, вам доведеться постійно проходити етапи та бити рекорди, встановлені іншими на цьому етапі. Етапи гри короткі та включають різноманітних ворогів. На кожному етапі вам доведеться боротися за перше місце в таблиці лідерів. Геймплей швидкий, жорстокий, неймовірно захоплюючий і, що найголовніше, викликає звикання. Ви зобов’язані якомога швидше очистити кожну стадію від ворогів. Етапи гри відбуваються в різних середовищах, і більшість із них є середовищами на тему пекла.

Просуваючись у розділі для одиночної гри та проходячи етапи, ви отримаєте доступ до різноманітних і нових технік та покращень, а також отримаєте нові способи керування часом, а вбиваючи демонів і гігантів, ви отримаєте очки в кінці. кожного етапу.. У цій грі немає предметів, які потрібно знайти, і секретних місць, які можна відкрити. Вам просто потрібно бігти, рухатися і померти, або бігти і досягти успіху. У разі поразки та смерті, як у грі Ghostrunner, ви знову гратимете в гру з серцебиттям і механізмом відродження.

У серії ігор Quake з’явився механізм банні-хоп, за допомогою якого можна більше стрибати, а не бігати, що дуже впливає на ігровий процес. Стрибки завжди швидше, ніж біг, і якщо ви точно розраховуєте свої стрибки під час бою, ви можете легко виграти поле. У міру проходження гри ви отримаєте доступ до таких прийомів, як Shockwave для знищення перешкод і Slow Motion, які вам дуже допоможуть. Окрім одиночного режиму, у цій грі також є режим Немезиди, де ви можете змагатися з душами інших гравців, щоб побити їхній рекорд у проходженні етапів.

езважаючи на те, що гра знаходиться в ранньому доступі, я можу впевнено сказати, що в ній багато вмісту, і ви можете насолоджуватися нею годинами, і вона працює чудово та гладко. Графіка і музика гри на відмінному рівні. Звичайно, у грі є деякі графічні технічні проблеми, але ви будете настільки захоплені цим під час гри, що не помітите цих проблем.

8.5
9.5
9
9

Якщо ви є шанувальником серії DOOM, ви повинні зіграти в цю гру, а якщо ви ні і хочете випробувати шутер від першої особи з дуже швидким і складним ігровим процесом, ви повинні зіграти в Warstride Challenges. Ця гра має ту ж атмосферу, що й старі шутери 90-х, і може розважати вас протягом багатьох годин. У цій грі є всі елементи, які потрібні любителям шутерів, і я рекомендую її всім вам.

9.0