Ознайомтеся з грою Scarlet Nexus

Ознайомтеся з грою Scarlet Nexus

Scarlet Nexus-одна з тих аніме-ігор, яка має потенціал розважити всіх користувачів, які цікавляться хакерськими іграми.

Hack and slash – один з найпопулярніших жанрів у індустрії відеоігор. Сьогодні багато студій та ігрових компаній прямо чи опосередковано пішли на цей стиль для розробки свого продукту. У 2019 році Astral Chain був випущений виключно для Nintendo Switch і став однією з найуспішніших ігор в цьому жанрі з точки зору ігрового процесу.

Однак після презентації гри Scarlet Nexus на заході Microsoft стало зрозуміло, що Bandai Namco Entertainment розробляє продукт, дуже схожий на австралійський Китай. Звичайно, з більшою кількістю шоу від банди Namco, Скарлетт Нексус, з усією її подібністю до Platinum Games, здавалося, мала свої унікальні елементи.

Я повинен сказати, що «Алий Нексус» може виглядати під виглядом аніме-гри на основі зламу та косої риси, основна історія якої-знищення ворогів, які вторглися на Землю, але правильне використання цієї ідеї разом із поєднанням її з новими механізмами , привів до того, що The Scarlet Nexus – це унікальний та веселий досвід порівняно з іншими конкурентами, але він також має свої недоліки.

Історія гри відбувається в далекому майбутньому, де умови навколишнього середовища змусили людей подорожувати на Місяць, щоб жити. Тим часом після періоду перебування людей на Місяці група їх повертається на Землю, але чомусь шлях назад на Місяць закривається. Отже, вони утворюють свою власну країну на землі під назвою Нова Хімука. Історія починається, коли гравець вибирає одного з двох головних героїв і входить у гру; Там, де вас мають обрати солдатом OSF (Спеціальні сили безпеки Нової Хімоки).

Ваше завдання – знищити інопланетян під назвою Інші, які вторглися на Землю. Історія гри має клішоподібну структуру, яка не має належного оповідання протягом перших однієї -двох годин, але з часом історія показує глядачам своє справжнє обличчя і пропонує дуже хороший досвід. «Алий зв’язок» має бурхливу та захоплюючу історію, яка включає різноманітних персонажів від початку до кінця. Персонажі, кожен з яких має свою характеристику.

Незважаючи на початок історії, кінець Скарлетт Нексус дуже задовольняє, і історія закінчується добре. Звичайно, дозвольте мені сказати на початку, що наявність двох головних героїв не означає, що у них немає своєї історії. Кожен із героїв Уйто та Касане має свою унікальну історію через події історії, тому Скарлетт Некс має досвід повторення. Таким чином, ви можете зрозуміти історію краще, ніж раніше, і побачити обидва на монеті.

Крім розповіді, характеристика Уйто та Касане також добре виконана, і з плином часу та прогресу в сюжеті користувач знайомиться з минулим цих двох персонажів і може спілкуватися з ними. Для інших товаришів по команді творець використав систему проведення часу з друзями та підвищення рівня дружби. Ця система пропонує функції, які є як впливовими в історії, так і підсилюють ігровий процес головного героя.

Щоб краще пізнати вигаданих персонажів, вам потрібно провести з ними час, і, поклавши їх у команду та використавши їх навички, ви зможете провести з ними час та підняти рівень дружби. Тож під час знімка ви все більше і більше знайомі з ними. Негативні герої Scarlet Nexus також мають хорошу характеристику, і завдяки розповіді історій ми стикаємось з одним з найкращих негативних персонажів в аніме та хакерських і слэш -іграх.

З точки зору ігрового процесу, Scarlet Nexus – це командна гра для зламу та слешу, яка з часом додає до вашої команди більше членів, і ви можете мати команду з чотирьох осіб (з трьома основними гравцями та однією резервною копією, а кількість збільшується або зменшується протягом усієї історії) Формуйте себе. Кожен із персонажів гри має свою власну бойову систему та класифікацію, і в цьому відношенні гра дуже різноманітна, тому що хоча ви додаєте до себе в битвах ще трьох людей, але ви можете використовувати навички всіх персонажів Використовуйте команду. Іншими словами, залежно від структури кожного з ворогів та їх основ та слабких місць, ви можете використовувати різні навички.

Бойова система Уйто і Касане не однакова, і, крім того, що вони різні за історією, вони також різні за бойовою системою, і ви можете мати окремий досвід. Бойова система така, що за допомогою своєї основної зброї ви вб’єте ворогів, а крім того, ви зможете використовувати навички та характеристики своїх товаришів по команді. Система боротьби не закінчується лише цими двома, і у вас є сила під назвою психокінез. Таким чином, ви можете взаємодіяти з навколишніми об’єктами і знищувати їх.

Тим часом непогано згадати про особливу майстерність Уйто і Касане, яка називається Brain Drive, і ви можете користуватися нею протягом обмеженого часу. Bandai Namco використовує дерево навичок для гри Scarlet Nexus, яка має кілька розділів, і, збираючи XP та вирівнюючи рівень, ви отримаєте спеціальні бали за покупку оновлень, усі з яких є пасивними. Дерево навичок ефективне, коли воно може зробити головного героя сильнішим. Команда розробників змогла добре використати цей елемент створення шаблонів, і ви поступово побачите ефект.

На початку тексту я згадував про систему спілкування з одногрупниками та про зростання рівня дружби та спілкування. Один із ефектів цього нівелювання пов’язаний із впливом на бойову систему головного героя. Чим вище ваш рівень дружби з кожним персонажем, тим сильніше вони надають вам навички, а також кращі риси, які вони надають. Тому проведення часу в грі є цінним і дає вам значну винагороду.

Однак підетапи гри не були добре розроблені і могли бути більш корисними та цінними. Іншими словами, підмісії недоступні з початку гри та активуються після досягнення певного моменту у сюжеті, але більшість із них включає пошук предметів та допомогу громадянам, а глядачам не дають хорошої винагороди за отримання предметів і XP. Тим часом дизайн основних сцен дуже веселий і різноманітний, повністю занурюючи гравця в битви та бої з босами. Штучний інтелект ваших трьох товаришів по команді також на хорошому рівні, і вони допомагають вам у битвах.

Окрім дизайну побічних місій, вороги гри могли мати більш різноманітний дизайн, але битви з босами – це складна арифметика і мають свої власні бойові механізми. Червоний зв’язок також пропонує чудовий візуальний досвід. Іншими словами, ми на стороні аніме -гри, візуальні ефекти якої мають структуру японської анімації, а крім того, наявність освітлення та ефектів від вибуху тощо, викликало у нас чудовий ефект. Крім елементів, згаданих у розділі дизайну, дизайн анімації, що виникає внаслідок різних ударів та комбо з боку персонажів гри, – це те, що додало краси ігрового процесу.

Namco Band використовує іншу структуру для ігрових інтерфейсів. Гра має кінематографічні інтерфейси, а також комічно-орієнтовані інтерфейси, і кожен з них робить гру більш привабливою. Звичайно, я повинен сказати, що велика частина привабливості комічно-орієнтованих інтерфейсів гри-це наявність озвучки для персонажів. Можна сказати, що “Алий Нексус”, як і інші анімецентричні ігри, сповнений діалогів та інтермедій, які не були озвучені та зберегли свою класичну форму. Тим не менш, усі орієнтовані на ігри комікси або навіть спеціальні інтерфейси для посилення вашої дружби та персонажів озвучені, і ви можете насолоджуватися ними.

У грі також є якісна англійська озвучка, так що ті друзі, які не здатні випробувати східні ігри з японською озвучкою, можуть відчути Скарлетт Нексус. Музика – ще одна сила гри. Кожна з послідовностей поєдинків, басових боїв та інтермедій має різну музику, так що атмосфера гри та атмосфера гри співзвучні з тим, що відбувається.

Зрештою, Scarlet Nexus – одна з тих ігор, які, окрім гарного дизайну елементів окремо, щільно прилягають один до одного, як шестерня, щоб усі частини гри могли без особливих проблем виконувати свою роботу. Звичайно, у гри є проблеми в частині дизайну, але хороша продуктивність інших частин спричинила певну частину покриття проблем гри. Не має значення, цікавитесь ви східними іграми чи ні, якщо ви зацікавлені в стилі хак і слэш, Scarlet Nexus може забезпечити вам якісний та веселий досвід; Досвід з кожним із двох головних героїв, який може розважати вас від 20 до 25 годин.

8.7
8
8.9
9.2

Хоча деякі користувачі думали, що “Алий Нексус” буде простим клоном астральної ланцюга, ми бачимо продукт, який є не лише клоном, але й пропонує кращий та веселіший досвід. Хоча історія гри не має хорошого початку, але потім вона вирішує цю проблему за допомогою належного розповіді та розповіді та пропонує дуже цікавий досвід у цьому плані. Структура хакерських і слеш -ігор та битв також викликає власне хвилювання, і гравець може діяти по -різному за допомогою різних методів боротьби та наданих навичок. Однак дизайн бічних місій та ворогів міг би бути кращим, але відмінні показники інших розділів змусили їх не показати себе так, як слід, а можливо.

8.7