Огляд гри Hollow 2

Огляд гри Hollow 2

Якщо ви знайомі з Hollow, знаєте, що його швидко помітили і залишили гарне враження у своєї аудиторії, сьогодні ми розглянемо другу версію цієї гри.

Ця гра була розроблена MegaPixel Studio та видана Forever Entertainment.

Hollow 2 набагато кращий за свого попередника, тому що він дуже старається грати і любить його. Основна гра була жаховою грою на виживання від першої особи, яка змушувала вас рухатися зі швидкістю равлика і битися з ворогами на гіршій швидкості. Цей сиквел має більш інопланетний підхід, ніж фільм про інопланетян Halo. Це перш за все екшн-гра. Прикордонна аркадна гра-шутер від першої особи, яка, хоча й намагається створити страшну атмосферу для гравців, має більше спільного з такими іграми, як Doom 3, ніж Dead Space.
Ця лінійна пригода в основному зосереджена на вбивстві тисяч людей у ​​маленьких кімнатах або коридорах, як-от величезний арсенал зброї Doom, як ви, а потім на зборі їхніх останків, щоб забрати здоров’я та боєприпаси, коли ви прибудете на контрольно-пропускний пункт. Час від часу вам кажуть розгадати просту головоломку, нічого складного, що є найближчим до класичної гри жахів схожою на Hollow 2.

На жаль, ви чітко бачите, що гра не працює з потрібною частотою кадрів, навіть не 30 кадрів в секунду. При цьому він на диво стабільний. Ця гра нагадує мені гру Nintendo 64: вона працювала з нижчою частотою кадрів.

Зброя у вашому розпорядженні різноманітна, але початковий «пістолет», який має нескінченну кількість боєприпасів і потужний постріл, може подолати багато загроз, які ви зіткнетеся на шляху. Мені було все одно; Насправді, я іноді насолоджувався цими бойовими секціями, навіть якщо вони були напруженими. У Hollow 2 ви маєте багато здоров’я та броні, тому ви ніколи не відчуваєте, що перебуваєте в небезпеці. Ресурсів не обмаль, а контрольно-пропускні пункти є скрізь, що дає вам можливість відновити своє здоров’я та купити більше боєприпасів. Продовжуйте робити це, поки гра вам не набридне.

Візуально Hollow 2 аж ніяк не потворний, з деякими вражаючими світловими ефектами та дизайном поверхні, але надзвичайно низька роздільна здатність сильно порушує його. Не кажучи вже про частоту кадрів. Звуковий дизайн… дивний. Зовсім непогано, тому що гра має чудовий звук, але було сказано, що актор схожий на того, хто доріг вашому персонажу, який з часом стає схожим на божевільну колишню дівчину, яка не може з цим впоратися. Поділ Нарешті, бойові частини штукатурять подвійним кроком. Так, ви правильно прочитали, дубляж. Ми в 2021 році, і хтось все ще намагається повернути цю прокляту річ. Скажу чітко, пісні самі по собі непогані, але принаймні вони повинні бути страшними. З бойовими секціями з подвійним кроком.

7.5
6.5
6