Prinny Presents Nis Classic vol 1 огляд

Prinny Presents Nis Classic vol 1 огляд

Сьогодні ми збираємося розглянути Prinny Presents NIS Classics Volume 1. Ця гра була розроблена та опублікована NIS America або Nippon Ichi Software.

Сьогодні вони пропонують деякі зі своїх інтеграційних назв для сучасних консолей і шанувальників. Phantom Brave, поряд з La Pucelle Tactics і Disgaea: Hour of Darkness, була однією з перших ігор Nippon Ichi, які потрапили на Захід. Wii, PC і PSP були перевипущені і тепер вперше з’являться на Switch. Soul Nomad був утворений кількома роками пізніше і є одним із небагатьох, хто вплинув на мейнстрім менше трьох. До цього часу від нього очікували значну суму за вживану версію цього поганого хлопчика.

. Героїня Марона — найманка-сирота з Хроми, яка має жахливу здатність бачити привидів. Використовуючи техніку, відому як Шартрез Гейл, він може не тільки бачити примарні явища, відомі тут як фантоми, але й маніпулювати ними для власних цілей. Незважаючи на те, що батьки зарізали її під час місії Chroma і були корисною та працьовитою дівчиною, ці надприродні сили зробили Марону ізгоєм у суспільстві, а місцеві жителі ставляться до неї як до бруду. І за кожну роботу йому платять менше. Здійснює зобов’язання.

Все-таки він залишається нестерпним оптимістом, але завдяки мантрі, яку йому передали батьки, поки він буде наполегливо працювати і мислити позитивно, одного дня він досягне чогось неймовірного і подолає тих, хто в ньому сумнівається. . Він супроводжує Марону під час його важких часів зі своїм найкращим другом – одним із колишніх союзників його померлих батьків – який сам є привидом, якого може побачити тільки Маруна. Пара вступає в битву з сіркою – дуже моторошним і дуже злим скелетом, який хоче перетворити мирну землю C عte d’Ivoire в темний, темний світ.

Це виконується як ізометрична рольова гра, але відрізняється від мережевої Disgaea. На полі бою ви можете рухатися в області, позначеній червоним колом. Ви, у свою чергу, можете атакувати ворожі битви, а також використовувати спеціальні здібності, щоб підключити об’єкти у вашому оточенні до фантомних одиниць, щоб збільшити їх статистику та силу. На щастя, є докладний посібник, який проведе вас через складнощі системи. Але навіть якщо ви досвідчений професіонал у цьому жанрі, навіть у перших боях вам доведеться багато врахувати.

Фантоми можна використовувати лише для певної кількості обертів. Ви їсте, просто переміщуючи їжу, тому, якщо ви хочете максимально використати їжу, вибирайте час. Ви можете кидати предмети і навіть одиниці, як ми бачили в інших іграх NIS. І є багато варіантів налаштування, які можна застосувати до вашої зброї, рівня, статистики, навичок та здібностей. З захоплюючим сюжетом і тисячами робіт, включаючи всі доповнення, додані в попередніх випусках, це хороша гра, яка повністю захопить босів RPG, але для деяких це може бути трохи хардкором.

Soul Nomad — друга частина NIS Classics. Це також ставить вас у позицію героїзму проти сил зла. Поворот тут полягає в тому, що ви якимось чином залучені з такою ж зловмисною силою. Розумієте, меч переслідує Гіг, дух, відповідальний за викликання багатовікових канібалів — гігантів Лавкрафта, які можуть знищити цілі планети. Обстановка тут виконана в унікальному стилі Nippon Ichi з безліччю головоломок, особливо гострих Gig, які виявилися фантастичним антигероєм. Чим більше герой використовує Гіга, тим могутнішим він стає – але якою ціною? Тут є вибір, що стриманий меч бога смерті щасливо приведе вас до знищення.
Ця гра дійсно допоможе вам у досягненні того, чого ми очікуємо від RPG. Кожна одиниця в битві — це насправді російська лялькова історія — вона відкривається як трагічний «вимір» між іншими вимірами. Бої відбуваються на сіткових картах, і ви можете зробити свої кімнати щасливими, додавши предмети, які надають вам особливі здібності та повноваження. Потреба в шліфуванні майже повністю виключена, оскільки ви можете найняти нові агрегати на будь-якому рівні, на якому ви вже перебуваєте. Традиційні RPG ігри, такі як Village Visits і NPC, містять лише текст, а це означає, що зосереджено на управлінні битвами, кімнатами, балансуванні дій щодо того, як і коли використовувати злі сили Gig. Якщо звук виходить зі стіни і трохи бентежить, добре. У традиційній моді NIS є багато чисел, статистичних даних і опцій, а також багато вибухів.

Окрім бренду Prinny, NIS Classics – це дуже простий пакет без зайвих витонченостей і нічого зайвого, що ніколи не бачило світла. Коли ви увімкнете його, вам буде запропоновано простий вибір між двома назвами, і все. У нас тут є пара портів, які були трохи перебудовані, і все. Це означає, що, хоча багато намальованих від руки ілюстрацій все ще виглядають чудово, музика монотонна, і є багато підказок (особливо в Soul Nomad), це все ще лише дві ігри для PS2. Певні області, навіть меню, розмиваються, ніби ви граєте в симулятор. У ручному режимі він пошкоджується набагато менше, але ви очікуєте, що старші ельфи будуть під достатнім тиском. Для тих, хто знає, крикніть про Морріган Спрайт від Capcom.

5.5
8
7.5