Огляд гри Ikkarus and the Prince of Sin

Огляд гри Ikkarus and the Prince of Sin

У світі аніме Яой відомий як підрозділ жанру Шодзьо, який здебільшого використовується в любові та любовних історіях і часто включає розповіді про двох чоловічих персонажів, які мають особливі емоційні та любовні стосунки один з одним. Звичайно, в аніме з цією темою також можуть обговорюватися такі теми, як розвиток особистості, психічні та емоційні проблеми та потреба в прийнятті з боку суспільства, і часто є персонажі зі складним і глибоким внутрішнім світом, який допомагає аудиторії з’єднатися з ними та виражати свої почуття.

Минуло кілька років з тих пір, як «Yaoi» увійшов у світ відеоігор, також відомий як абревіатура «BL» і, звичайно, зустрічається лише у назвах візуальних романів. Після знайомства з такими іграми, як Burrow of the Fallen Bear і Freezer Pops, я познайомився з іншою грою Yaoi під назвою Ikkarus and the Prince of Sin, яка була випущена Eastasiasoft 10 січня 2024 року для нових консолей.

Якщо ви ввійдете в цю гру, очікуючи багато читання і нічого іншого, вас зустрінуть захоплююча, весела й оригінальна історія, яка є гідною даниною фентезійній літературі. В іншому це слабка гра у своєму жанрі, і, хоча вона має інший ігровий цикл, ніж стандартний візуальний роман, вона не може утримати вашу увагу. Звичайно, оскільки це слабка візуальна нова гра, але якщо ви серед колекціонерів інді-ігор, ви можете додати Ikkarus and the Prince of Sin до своєї бібліотеки Xbox.

Сюжет Іккаруса та Принца Сіна досить цікавий і починається, коли наш герой Іккарус повертається до свого села після перемоги над страшним драконом, який загрожував його землі. Ним захоплюються люди, і він отримує винагороду за свої великі досягнення: він повинен взяти на себе керівництво пабу, звісно, ​​з усіма боргами, які заклад має! Хоча Іккарус спочатку розчарований і не бажає прийняти подарунок Китаю, пізніше він вирішує прийняти його і почати своє нове життя як господаря таверни, а також як бізнесмена.

Він повинен сплатити борг цього місця протягом одного місяця і для цього він повинен зібрати 50 000 золотих монет. Звичайно, головний герой не самотній на цьому шляху, і йому допомагають досягти цієї мети три різних помічника: лучник на ім’я Даміан, орк на ім’я Орах, який хоче відмовитися від глави свого племені і жити як бармен. і, нарешті, у нас є демон на ім’я Зістран, єдина пристрасть якого — готувати дивні страви за допомогою його особливих здібностей.

Геймплей цієї гри майже відрізняється від інших візуальних нових ігор, з якими ви стикалися досі, і використовуються деякі механізми рольової гри, які не повністю реалізовані на етапі дії. Тут є аспект управління, який вимагає від вас управління своїми ресурсами та отримання грошей. Навіть у деяких частинах гри існує покроковий стиль бою, який вимагає від вас змагатися з гоблінами, орками, слизами та демонами, а за допомогою сировини, яку ви отримуєте в цих битвах, ви можете виробляти більше пива й таким чином заробляти більше золотих монет. Гроші також можуть збільшити щит гравця та збільшити його здатність виживати під час бою.

Графічно ця гра використовує привабливі візуальні ефекти, наповнені веселими кольорами та акуратними лініями. Більшість локацій, які служать статичним фоном, добре розроблені, і навіть самі персонажі мають приємний дизайн. Користувальницький інтерфейс і навіть меню виглядають дуже добре в цьому естетичному стилі. Моя єдина скарга в цьому розділі полягає в тому, що додавання певного роду звукових ефектів могло мати значний вплив на процес підвищення привабливості гри.

Зрештою, хоча гра Ikkarus and the Prince of Sin використовує нові ідеї у своїй загальній структурі, більшість із них не були реалізовані на етапі дії, і через це елементи ігрового процесу та навіть історія не збігаються повністю. . брати Хоча я зазвичай хвалю інші назви візуальних романів за їхні цікаві ідеї, я не можу зробити те саме для цієї гри. Однак якщо ви затятий шанувальник візуальних романів Йоая, у цій грі ще є чим насолодитися.

6.5
4.5
5.5
5

Хоча гра Ikkarus and the Prince of Sin може добре поєднувати елементи симуляції та візуального роману, вона не може зберегти необхідну якість у всіх своїх частинах, і, як наслідок, кінцевий продукт не зовсім такий, яким він може бути досвід фантазії. Наприклад, у нього простий і слабкий сюжет, і, незважаючи на те, що це візуальний роман Йоаї, у ньому недостатньо акценту навіть на хлопцях, або його механізм рольової гри є просто викликом, заснованим на випадковості. Загалом, я не можу рекомендувати цю гру всім шанувальникам візуальних романів.

5.4