Огляд гри Shadow of the Depth

Огляд гри Shadow of the Depth

Загалом я не прихильник ігор «зверху вниз», але мені дуже сподобалася Shadows of the Depth, і я чудово з нею провів час. Найкращий опис цієї гри, який я можу дати, це те, що вона дуже схожа на Devil Slayer – Raksasi, і якщо вам сподобався досвід цієї гри, ви також знайдете тут багато подібностей. Оскільки він має той самий ігровий процес і той самий художній стиль, кілька героїв, предметів і здобичі. У цій грі є якісний вміст у ранньому доступі, але, сподіваюся, розробники продовжуватимуть додавати більше вмісту, оскільки це може стати чудовою грою Dungeon Crawler/Roguelite серед багатьох інших у довгостроковій перспективі.

Тут дуже простий сюжет з темою помсти, без кінематографічних інтермедій. Монстри та істоти вбили вашу родину та захопили ваш замок. Ви повинні знищити їх усіх і повернути свій дім. Хоча є різні персонажі на вибір, у кожного з них є свої причини для входу в замок і вбивства ворогів. Щоб битися з монстрами і босами, вам доведеться заглибитися в різноманітні красиво оформлені підземелля.

Зараз у Shadow of the Depth є п’ять різних персонажів, якими ви можете грати, і всі вони повністю відрізняються один від одного. Якого б персонажа ви не вибрали, ви отримаєте зовсім інший досвід. Наприклад, у той час як з Артуром ви відчуваєте себе громіздким лицарем із повним латним обладунком і чудовим використанням комбінації щита та меча, Гіндзо ;i сильний фехтувальник hsjT відчуває, що катана належить до його основного спорядження для атаки.

У грі є мета-система прогресу, де ви збираєте дорогоцінні камені, руйнуючи об’єкти та підвищуючи рівень свого профілю. Ці дорогоцінні камені витрачаються на таланти, які значно полегшують майбутні страти. Існують також руни, які ви можете збирати/купувати, які також дають вашим персонажам певні переваги. Загалом, у грі є достатня кількість умінь і навичок, які можуть дещо змінити стратегічний хід бою. Довільно згенеровані підземелля також включають три великі розділи, які включають різноманітні випробування, кульмінацією кожного з яких є захоплюючі та напружені битви з босами.

У ігровому процесі Shadow of the Depth ваш персонаж має панель здоров’я та панель мани. Спеціальні атаки використовують ману, яка знищує всіх ворогів і все навколо карти. По дорозі ви можете збирати монети, які можна використовувати, щоб підвищити ефективність вашої атаки, збільшити здоров’я чи ману або покращити силу вашої зброї. Після підвищення рівня перемогти ворогів і босів зовсім не складе труднощів.

Елементи керування інтуїтивно зрозумілі та прості у грі. Я грав на звичайній стандартній складності, і окрім боса Акта 2, гра важка, але здебільшого чесна. Він має пристойні i-фрейми під час ухилення та вікно для роздачі/протидії атак (спеціальні символи) також пристойне. Значна підтримка контролерів означає, що ця гра може бути перенесена на консолі в майбутньому. Розробник ChillyRoom точно знає, як додати красивий стиль мистецтва у свої ігри. Незважаючи на те, що деякі з їхніх ігор (як-от Otherworld Legends) сповнені платних тренувань, а багато з їхніх ігор також створено для мобільних пристроїв, коли все йде добре, їхні ігри приносять задоволення.

Художня графіка гри добре демонструє всі деталі її світу зверху вниз, навіть самі підземелля чудово оформлені, а в їх створенні використовуються освіжаючі кольорові палітри, що створює унікальне відчуття. Навіть дизайн ворогів і босів перевершив мої очікування, є різні істоти, кожна з яких має свій стиль атаки. З іншого боку, звукові ефекти потребують додаткової роботи, і ця проблема дійсно відчувається під час боїв.

Загалом, Shadow of the Depth ще не повністю випущено, але він має дуже хороший рівень оптимізації та страждає лише від кількох незначних проблем, які можна виправити кількома оновленнями. Я сподіваюся, що кожен отримає можливість спробувати це на собі. Що стосується персонажів, то вони абсолютно різні в усіх відношеннях, наскільки я відчував себе середньовічним лицарем з Артуром, я відчуваю себе дуже схожим на самурая, який грає з Гіндзо, і я думаю, що решта персонажів мають свою унікальність. Не можемо дочекатися майбутніх оновлень і бажаємо розробникам успіхів у створенні чудових ігор ще краще.

8.5
7.5
7
7

Незважаючи на ранній доступ, Shadow of the Depth має гідний вміст, і я впевнений, що розробники планують випустити більше вмісту. Відчуття від гри чудові, бій плавний з різними активними та пасивними талантами, які дійсно можуть змінити темп усіх ваших пробіжок, карти завжди відрізняються, що додає приємних змін і робить кожен забіг іншим і свіжим. Можу з упевненістю сказати, що рекомендую цю гру.

7.5