Огляд гри Sunny Café

Огляд гри Sunny Café

Sunny Café — це розслаблюючий візуальний роман про приготування кави тайванської команди Game Noble. Я грав у цю гру, головним чином, щоб дізнатися про вміст завареної кави в грі. Я грав у схожі назви, як-от «Coffee Talk» (гра, у якій ви варите каву та слухаєте історію) та «Coffee Shop» (у якій не пояснюється вивчення кави, а просто п’ється кава). ручне приготування кави в Sunny Café – це саме те, чого я чекав роками.

У міру того, як ця гра добре відновлює етапи приготування кави вручну і розділена на дві частини, помел кавових зерен і заварювання кави, на етапі помелу кавових зерен ви повинні вибрати кавові зерна, вибрати вагу кавових зерен. Подрібніть зерна, товщину, а на етапі заварювання кави ви повинні вибрати чашку фільтра та спосіб заварювання. Однак частка цієї частини в ігровому процесі дуже мала, така операція є лише одна на сезон. Він має чудовий звук і є чудовим вибором після напруженого дня.

У грі головний герой, який є студентом коледжу, відкриває кафе. Окрім того, що ходить до школи, у будні працює в кафе. Але одного разу сильний дощ випадково приводить сюди дівчину, і починається тепла і цілюща історія кохання. Незважаючи на те, що історія не дуже довга, постановочна група все ж озвучила головних героїв. Хоча дубльований акцент звучить трохи дивно, співати приємно. Можливо, це тому, що я зазвичай не дивлюся тайванських драм, тому я до цього не звик.

Історія гри Sunny Café викладена в літературному стилі, її головна мета – популяризувати знання про каву, але аудиторія обмежена дуже вузьким колом. Гравці, яким подобаються літературні та мистецькі жанри, можуть віддати перевагу літературним творам або художнім книжкам з картинками. Ті, хто любить знання про каву, можуть приділити більше уваги вправі, а гравці, які справді цікавляться новими візуальними темами гри, можуть приділити більше уваги історії.

З точки зору ігрового процесу, Sunny Café зосереджується на приготуванні різних видів кави, хоча його спеціальні методи ретельно розроблені. Від зважування та помелу кавових зерен до заварювання та екстракції, компанія глибоко занурена в кожен маленький крок. Можливо, для тих, хто вміє варити каву, вони не знайдуть тут нічого нового, але для інших ця гра спростила ігровий процес до такої міри, що весь формат презентації дійсно простий для розуміння і в той же час, для новачків, які поглиблюють знання про весь процес приготування кави та деталі.

На додаток до основного візуального нового дизайну досвіду, пов’язаний з кавою вміст також розкиданий по всьому процесу, який складається з серії міні-ігор щодо вибору правильних кавових зерен і помелу вибраних кавових зерен. У різних сценах гри є зони, де ви можете взаємодіяти, де ви можете клацати, щоб отримати відповідні досягнення, і в той же час ви можете переглядати та бачити трохи інформації про каву. Особисто я вважаю, що Sunny Café насправді відноситься до ігрового процесу симуляційних бізнес-ігор і додає бізнес-елементи до процесу, керуючи всіма аспектами магазину, прибиранням, закупівлею сировини, продажем готової продукції клієнтам тощо. Можна фактично додати до цього .

Однією з хороших особливостей, які мені сподобалися в Sunny Café, були цікаві міні-ігри, які відіграють важливу роль у ігровому процесі. Наприклад, в одному випадку ви можете навчитися готувати каву, вибравши та подрібнивши зерна, а потім вибравши чашку з фільтром для заварювання кави. Багато об’єктів, пов’язаних із кавою, також приєднані до фону цих міні-ігор, що дозволяє вам отримувати нові знання під час гри та розширювати свої знання про кавову культуру.

Візуально загальна атмосфера, створена грою, справді добре розроблена. Фантастичні малюнки та комп’ютерна графіка персонажів також у загальному стилі аніме, який зазвичай використовують у візуальних романах. Красива анімація та візуальні ефекти з м’якими кольорами доповнюють естетику гри іншим чином, і навіть у деяких моментах гри ви бачите мультиплікаційні зображення, які справді приємно дивитися.

На відміну від інших візуальних нових ігор, які мають озвучення, усі діалоги в Sunny Café дубльовані тайванською мовою, і, звичайно, немає можливості змінити мову аудіо, і навіть звукові фрази та деякі пісні доступні лише китайською. Таким чином, гравці, які не часто грали в такі ігри, можуть виявити, що це трохи незручно з акцентом, але загалом це все одно досить добре. Зрештою, персонажі гри ретельно дубльовані, включно з головним героєм гри. Звичайно, ця тайванська озвучка зроблена настільки майстерно, що вони добре передають емоції героїв глядачеві. Крім того, на тлі грає заспокійлива музика, яка підсилює спокійну атмосферу гри.

Загалом загальна якість гри Sunny Café є прийнятною, і ця комбінація геймплея з кавовими елементами та візуальними новелами дуже цікава, особливо міні-гра про варіння кави. Але з точки зору сюжету, це виглядає досить поверхневим і трохи занадто м’яким і трохи літературним. Крім того, прогрес гри повільний і рухається з низькою швидкістю. Є три шляхи та відповідні кінцівки, які ви можете спробувати всі, це більше підійде для гравців, які люблять каву.

8
9.5
8
8.5

Sunny Café — справді хороший романтичний візуальний роман, який також корисний для популяризації науки про каву. Якість гри зберігається протягом усього часу, хоча вона відносно коротка, вона намагається якомога більше виділитися з-поміж інших подібних візуальних романів. У грі немає серйозних проблем, які б хотіли вплинути на азарт ігрового процесу, і більшість із них справді тривіальні. Я настійно рекомендую цю гру, щоб скоротати холодний дощовий день за чашкою гарячої кави.

8.5